Nettó 210 ezerből félre lehet tenni?
Figyelt kérdés
Ha valaki egy kis lakást bérel, minőségi alapanyagokból főz magára és van egy kutyája?2014. jún. 11. 13:21
1/10 A kérdező kommentje:
Meg persze kell néha ruha, tisztítószerek stb. Kocsim nincs.
2014. jún. 11. 13:22
2/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyibe kerül az a kis lakás, de ennek jelentős részét félrelehet tenni. Sokan a feléből élnek meg.
3/10 anonim válasza:
Te ismered az igényeidet...
Én ennyiből hiteltörlesztés (30k), rezsi, kaja, stb. mellett 100at simán el tudok tenni.
4/10 anonim válasza:
Ebbe még talán egy két fundamenta belefér.
5/10 anonim válasza:
Huhúúú, nagyon örülnék ennyinek, naná, hogy félre tudnék tenni.
6/10 anonim válasza:
Pár éve ennyit kerestem, több, mint havi 100-at raktam félre minden hónapban..
7/10 anonim válasza:
Én 100e ből is félre tudok tenni.. szóval ez azon múlik, hogy kinek mit az igényei.
8/10 anonim válasza:
Díszpinty hó végén nem jöttél még rá, marad-e a fizetésedből? Ha sikerül ezt a talányt megfejtened...
Ezzel meg is lesz a kérdésed válaszolva, ezért felesleges volt kiírni a polgárpukkasztó kérdésed!
9/10 A kérdező kommentje:
Talán azért írtam ki, mert 1 hónap múlva kezdek dolgozni ilyen fizetéssel.
2014. jún. 11. 22:26
10/10 anonim válasza:
Mi ketten élünk átlagosan havi 125 kiadással, de a lakás saját, csak rezsit fizetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!