Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Londonban mennyi idő alatt...

Londonban mennyi idő alatt lehet állást találni és kezdésnek melyik környéket javasoljátok?

Figyelt kérdés

Érettségivel,18 évesen fogok nekivágni 1 hónap múlva Londonnak és a A kérdéseimre szeretnék választ kapni. Angolból emelt érettségivel és nyelvvizsgával rendelkezem és jól tudok beszélni.

A válaszokat előre is köszönöm

2014. aug. 8. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó tanács! Ne gyere! Simán érettségivel, szaktudás és munkatapasztalat nélkül, ráadásul 18 évesen csak nagyon kevés bért fogsz kapni, amiből nem fogsz tudni megélni! 21 éves kortól jár a teljes minimálbér, az sem sok, de 18 éveseké meg aztán pláne nem sok. Tanulj otthon, képezd magad, fejlődj, szerezz némi tapasztalatot, majd akkor gyere ki! Az hogy milyen nyelvi papírjaid vannak, az az égvilágon senkit nem érdekel itt. Vagy tudsz beszélni és megérted amit mondanak, vagy nem. Láttam én már nagy mellénnyel érkezetteket, akik lobogtatták a felsőfokú nyelvtudásukat, de megmukkanni nem tudtak valódi nyelvi környezetben!
2014. aug. 8. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod de tudod azért szeretnék kimenni kicsit mert nem vettek fel idén és egyébként majd angoltanár szeretnék lenni. És mennyit kereshetnék kint havonta jelen helyzetemben? És mennyi idő lenne amire munkát kaphatnák?
2014. aug. 8. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Kezdem azzal, hogy Angliában a magyar érettségid semmit nem ér. Senki nem fogja kérni, senkit nem fog érdekelni.

Itt ami számít

- nyelvtudás

- szakma

- gyakorlat valamiben

Azt, hogy tudsz angolul az egy jó pont.

Ha szerencséd van akkor a nyelvtudásod miatt, pár hónap munkakeresés után találsz valami minimálbéres állást.

Na és itt jön neked a rossz hír.

Ha kapsz is munkát a korod miatt a minimálbér összege annyira kevés lesz, hogyha Londonban csak kis szobát bérelsz akkor sem fogsz tudni kijönni belőle.

18-20 éves korig a minimálbér £5.03/óra.

Ez nagyon kevés a londoni élethez.

Hogy mennyi idő míg állást találsz? Szerencsén múlik.

Nyilván part-time takarítói állást 1-2 hónapon belül találsz, de ebből nem élsz meg.

De ha mondjuk komoly cégnél akarnál dolgozni ott is várni kell pár hónapot. (de ugye ide már várnak szakmai gyakorlatot)

2014. aug. 8. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:

ma 23:04 vagyok

Azt elfelejtettem írni, hogy part time melóknál örülhetsz ha a heti 20 óra megvan. Általában ennél kevesebb szokott lenni. Heti 20 óra melóval, minimálbérrel olyan 400 font körül keresnél 1 hónapban. A szoba bérlés havi szinten majdnem ennyi lenne

2014. aug. 8. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:

És másik településen esetleg jobbak lennének a lehetőségek?

Egyébként ha nem jön össze a munka azt se bánom akkor meg maradok addig amíg van pénzem és legalább majd elmondhatom magamról hogy nyaraltam egy jót.

2014. aug. 8. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Időpont ma 23:07 vagyok

Azt vedd majd figyelembe, hogy amikor szobát bérelsz akkor az 1 heti bérleti díjon kívül fizetni kell az első nap 2-3 heti depositot is. Azért írtam, hogy tudd a pénzedet beosztani majd.

Egyébként én nem Londonban élek, hanem egy vidéki városban. Vidéki városokban könnyebb a megélhetés mint Londonban, mert ott már a szállás is olcsóbb.

2014. aug. 8. 23:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor úgy néz ki ebből a Londonból csak egy 2-3 hónapos hosszú nyaralás lesz de azért majd megpróbálok munkát találni.És melyik környéket javasolnátok erre az időre?

És a munkakeresést ügynökségeknél kezdjem vagy úgy hogy különböző helyekre odamegyek a CV vel és megkérdezem hogy van e munka mert azt hallottam ott így is megy?

2014. aug. 8. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért nem mész au pairnek?

Szállás van, kaja van, az, hogy tanár szeretnél lenni külön bónusz lenne (szoknád a kölköket :D), és zsebpénzt is kapnál.

2014. aug. 11. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!