Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi legyek ha nagy leszek?

Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

Eddigi életemben sok minden akartam lenni (most 13 éves vagyok, és leány). Apukám asztalos cég vezető, ezért asztalos is akartam lenni, és abban az időben szereltem székeket, asztalt, stb. De lebeszélt róla, mert lány vagyok, és nem is keres a legjobban....

Sokszor akartam lenni csillagász vagy matematikus, de most nem hajt ez a vágy ://

Lakberendező, divattervező is akartam lenni, mert jól tudok rajzolni :).

Az egyik hibám az az, hogy a nyelvekhez és a sportokhoz (úszáson kívül) nincs érzékem.

Milyen állásokat ajánlotok?

Léci olyan ne írjon aki azt írná, hogy felnőtt. :)

2014. júl. 29. 07:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van időd rendesen megtanulni pár nyelvet. Kb. 10 év, mire diplomás felnőtt lesz belőled, addigra angolul, németül, meg egy skandináv, vagy távol-keleti nyelven meg tudnál tanulni korrekt szinten és sosem kéne azon filóznod, hogy lesz-e pénzed kajára meg sárga csekkre.
2014. júl. 29. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
persze tanulj meg 3 nyelvet 25 éves korodra, de ne számíts rá, hogy a következő 10-12 évben bármi jó történik veled, mert amikor a többiek szórakoznak te akkor is mindig nyelvet fogsz magolni.. ugyan már...
2014. aug. 5. 01:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó ne beszélj már f_szsàgot

Nem sok célod lehet.

Előbb képezze magát aztán keressen sok zsét és ráér akkor bulizni.

Én is így tettem míg a sok csoporttársam bulizott addig èn nyelvet tanultam dolgoztam egyetem alatt.

Most èn kapom a több szàzezres nettò fizukat.

Partizok csajozok a többiek meg se melò se egzisztencia se jò csajok. Csak vmi retek.

Nem győzik vissza mondani az állásajánlatokat csak heti 7-t kapok

2014. aug. 10. 23:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Győzöm akart lenni
2014. aug. 10. 23:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Ráadásul a nyelvtanulás azért nem viszi el az ember minden szabadidejét, mindig volt időm bulizni, dolgozni és egyetemre járni is.
2014. aug. 11. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!