Mi legyek ha nagy leszek? 13/L. Adnátok tanácsot?
7.osztályos vagyok. Mèg nem tudom mi legyek. Gondolkoztam lehet óvònô leszek, de sajnos nem keresnek jól. Érdekel a nyomozàs is. Ehhez milyen iskola kell? Nagyon szeretem Polgàr Krisztit ezèrt a modellkedès is szòba jött. Kiskoromban sok szèpsègversenyre jártam. Szeretnèk ismert ember is lenni.
Olyan munkát szeretnék amivel jól lehet keresni. Legalább 180.000 nettòba.
Nem vagyok mellettük, de ha szakközépiskolába akarsz menni, akkor már lassan döntened kell, viszont ott egyiket sem oktatják szerintem ezek közül.
Ha pedig nem, akkor elég érettségi előtti évben.
Sok 18 éves sem tudja, hogy mit akar(pedig már kiderült, hogy pl. szereti a bioszt és a magyar irodalmat), szép, hogy már most gondolkodsz rajta, de egyelőre csak tanulj, tágítsd a látóköröd.
Az ismeretségből való meggazdagodás szerintem nem érdem. Az érdemek, értékek miatti ismeretség becsülendő, és általában magával hozza azt az életszínvonalat amit megjelöltél.
A modellkedés egy szerencsés helyzet kihasználása(külsőd), de önmagában erre kockázatos építeni, egyrészt a külsőd megváltozhat, másrészt nem biztos, hogy bejön.
180.000 Ft nettót egy közepesnél erősebb, piacképes diplomával, jó nyelvtudással(az sem árt, ha több nyelv, én ezt ajánlanám legjobban) el lehet érni, Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!