Korrepetálással megérné pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Lassan itt ugyebár szeptember, kezdődik a tanítás.
És matematikából vállalnék korrepetálást általános- és középiskolásoknak.
13 éves vagyok, viszont kellene a pénz, mert kell egy gömbi geometria- készlet, azzal segíthetnék a szüleimnek, ha nem lenne gondjuk a könyvek, ruha vásárlásával, szereznem kell jó néhány szakkönyvet.
Illetve ha kérdésemre igenlő a válasz, nagyjából mennyi pénzt kellene elkérnem foglalkozásonként?
2014. júl. 28. 13:33
11/12 anonim válasza:
Egyetemen 2500/45 perc volt a tarifám, ezrest szerintem gimisektől is el lehetne kérni. A gond azzal lesz, hogy eladd magad: a korod miatt keményen küzdened kell azért, hogy elismerjenek oktatónak. Ez még csökkenthet az áron. Azért én drukkolok.
12/12 anonim válasza:
Tarts ingyen próbaórát 45 percben, ha rájönnek, hogy jól tudsz tanítani, akkor szerintem a korod miatt max. 1500/45 perc a realitás, de az is csak nagyvárosokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!