Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek, érdemes...

Ti mit tennétek, érdemes manapság többre vágyni ennél?

Figyelt kérdés

Közel egy éve dolgozom diákként egy ismert cégnél, igaz, nem túl nagy fizetésért, kb. havi 70-80 ezer forint között keresek. Emellett még főiskolára járok nappali tagozatosként, jövőre diplomázom. Nem lakom már a szüleimnél, tehát kis segítséggel egyedül tartom el magam, ebből a pénzből épp hogy kijövök hónap végén, tehát félretenni nem nagyon tudok. (Tartalék pénzem azért van valamennyi.)

Nincs sok választás egyéb munkák terén, de jó lenne ennél többet keresni, vagy pedig kevesebbet dolgozni a suli miatt, de azért tartani ezt a havi 70-80-at. Viszont, a mostani munkahelyem egy biztos állás, nem is egy nehéz meló, bár pont megvan az a hátránya, hogy szinte semmilyen egyéni készségemet nem tudom benne csillogtatni (pl nyelvtudás), mert egy bizonyos keret között folyik a munka, nincs egyénieskedés.

Szóval szerintetek elégedjek meg, maradjak itt, amíg meglesz a diploma, vagy keresgéljek, mert van ennél azért jobb is? Nyilván ha főállású lennék, akkor nem tettem volna fel ezt a kérdést, de mivel diák vagyok, és még tanulnom is kell, ezért felmerült bennem, hogy nincs-e ennél jobb lehetőség. Szerintetek megéri komolyan ráállnom a munkakeresésre, vagy hagyjam a francba, mert ez a mostani hely viszonylag jó, és nem lesz ennél jobb?

2014. júl. 17. 18:02
 1/5 anonim válasza:
100%

Hova jársz, melyik suliba, milyen szakra?

A melót milyen munkakörben nyomod?

2014. júl. 17. 18:16
 2/5 A kérdező kommentje:
A munkám irodai munka, nincs köze a tanulmányaimhoz, bár konkrétan nekem a fősulis alapszak kevés ahhoz, hogy diákként bárhol azzal elhelyezkedjek.
2014. júl. 17. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És akkor 1 év múlva hogyan helyezkedsz el vele, nem diákmunkában, hanem főállásban?
2014. júl. 17. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:

A kérdésed értelmetlen. :-)

Nyilván keress jobbat (ahogy azt az egész pályafutása alatt tennie kell az embernek, hiába van éppen állása).

Ha van jobb, váltani kell, nem kérdés.

Ha nincs jobb, akkor nincs hová váltani, ekkor sincs kérdés.

Nézelődj, az nem kerül semmibe.

2014. júl. 18. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Mert a főállásban nagyobb a választék.

Tényleg lehet, hogy értelmetlen a kérdés, csak kíváncsi voltam a véleményekre.

2014. júl. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!