Manapság minek érdemes tanulni?
Ha jól megy a biosz meg a kémia akkor az egészségügyi részen gondolkozz. A vegyészes szak is jó, bár oda a fizika sem árt ha tudod. Esetleg még gyógyszerésznek is elmehetsz, manapság az a egyik legjobb biznisz, ugye betegek mindig vannak gyógyszerek mindig kellenek, és akár egy gyógyszer gyárba is elmehetnél vele, munkafelügyelőnek vagy valami magasabb beosztásra. Én gyógyszer gyárban dolgozom a szállítási részlegen és fuvarozok is, és jobban megfizetnek mint egy átlagos gyárban. pedig csak egy egyszerű melós vagyok.
Vagy esetleg még állatorvosnak is elmehetnél, azok is jókat kaszálnak főleg ha értenek is a dolgukhoz.
Állatorvos nagyon nem jó ötlet,max csak akkor ha van hátszeled egy saját rendelőhöz(de még azzal is be lehet csődölni,mert a legtöbben csak végső esetben viszik már oda az állatukat,mert nincs pénzük,inkább házi praktikákkal próbálkoznak).Vagy elmehetsz alkalmazottnak havi 90-100 ezerért,egy jól jól menő dokihoz,esetleg protekcióval valami laborba(hasonló pénzért)-de oda inkább biológusokat,humán dokikat,gyógyszerészeket,vegyészeket vesznek fel.
A felsoroltak közül szerintem amúgy a vegyész a legkevésbé jó ötlet-én inkább gyógyszerész lennék a helyedben(jómagam biológus vagyok,de megbántam inkább gyógyszerészeti kellett volna...)
Amit #3-as ír fontold meg,állatorvosit felejtsd el,ha esetleg a Balatonon kivül máshova is szeretnél menni nyaralni és szeretnél egy normális életet.
De a vegyészt se ajánlom az is egy rakás sz*r,biológus.
Amit ajánlok ha diploma:műszaki mérnök:Mechatronikai,villamos,mérnökinfó.
Fizikus,matematikus-Ezek egyre komolyabbak.
Vagy szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!