Hol találhatnék munkát? Hol keressek?
Figyelt kérdés
El vagyok keseredve, május óta nem találok állást.. Megpróbáltam már mindent: Expressz (újság,net), összes internetes álláskeresők (profession, topjob, meg minden amit kiadott a Google), de ha találok is egy normálisat, írok, küldök nekik önéletrajzot és ált. arra se képesek, hogy visszaírjanak, hogy "bocs, nem kellesz" :S
Kétségbe vagyok esve. Nem tudom, hol keressek. Még arra sincs nagyon pénzem, hogy végigjárjam a boltokat és érdeklődjek, vesznek-e fel valakit. Újságokat is szoktam nézni, sehol semmi :(
Egyébként középfokú végzettségem van.
2010. jan. 8. 19:25
11/13 anonim válasza:
az egy középfokú bizonyítványnak számít.
12/13 anonim válasza:
ja előző vagyok, menj el segédmunkásnak, (napi 5-6000ezer ha mákod van)...érdeklődj ismerősöknél, interneten, biztos keresnek a környezetedben is sok sikert!
13/13 anonim válasza:
Próbáld meg úgy állást keresni hogy nem azt nézed hogy mit tudsz ellátni és mihez értesz, hanem hogy milyen munkaerőt keresnek a legtöbbet. Amiből a legtöbb hirdetés van ahol a legtöbb a betöltetlen állás oda jelentkezz. Ha nincs meg hozzá a végzetséged beszélj a céggel hogy esetleg átképeztetnéd magad úgy hogy vonják a fizudból vagy ilyesmi. Kereskedelem dől össze. Egyre többen veszítik el az állásukat így ha véletlenül van egy-egy üres arra is nagy a túljelentkezés. Lásd be váltanod kell. Tanulj meg vmit amire szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!