Hol találhatnék munkát? Hol keressek?
El vagyok keseredve, május óta nem találok állást.. Megpróbáltam már mindent: Expressz (újság,net), összes internetes álláskeresők (profession, topjob, meg minden amit kiadott a Google), de ha találok is egy normálisat, írok, küldök nekik önéletrajzot és ált. arra se képesek, hogy visszaírjanak, hogy "bocs, nem kellesz" :S
Kétségbe vagyok esve. Nem tudom, hol keressek. Még arra sincs nagyon pénzem, hogy végigjárjam a boltokat és érdeklődjek, vesznek-e fel valakit. Újságokat is szoktam nézni, sehol semmi :(
Egyébként középfokú végzettségem van.
Köszi a tanácsot. De sajnos már ezt is megpróbáltam. Sehonnan nem hívnak vissza vagy rögtön elküldenek, hogy nincs szükségük új munkaerőre :S
Ez a válság tényleg kikészít :S
akkor nincs középfokú végzettséged.
és most nem a papír hiány az ami gáz, hanem a tudás hiánya.
Mivel nagyon sok ember ment fősulira egyetemre szerezni szar diplomákat amivel a seggüket törölhetik, így most ok töltik be azokat a munkákat amiket azelőtt azok kaptak meg akik kevésbé képzettebbek, kevésbé tanultabbak, stb. Magyarul kiszorítják az olyanokat mint te.
Miért z informatikus érettségit minek nevezed?
Az középfokú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!