Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találhatnék munkát? Hol...

Hol találhatnék munkát? Hol keressek?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve, május óta nem találok állást.. Megpróbáltam már mindent: Expressz (újság,net), összes internetes álláskeresők (profession, topjob, meg minden amit kiadott a Google), de ha találok is egy normálisat, írok, küldök nekik önéletrajzot és ált. arra se képesek, hogy visszaírjanak, hogy "bocs, nem kellesz" :S

Kétségbe vagyok esve. Nem tudom, hol keressek. Még arra sincs nagyon pénzem, hogy végigjárjam a boltokat és érdeklődjek, vesznek-e fel valakit. Újságokat is szoktam nézni, sehol semmi :(

Egyébként középfokú végzettségem van.

2010. jan. 8. 19:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja: munkaügyi központban is voltam már néhányszor...
2010. jan. 8. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A végzettségednek megfelelő,közelbe lévő helyen próbálkozz (pl: ha szakács vagy,akkor a közeli éttermek email címét tudd meg.),spontán írj egy emailt,benne önéletrajz,és a motivációs levélbe írd bele h miért is szeretnél te annyira ott dolgozni,és miért járnának jól veled.Nekem 3 állásból 2 ilyen spontán módon sikerült :-)
2010. jan. 8. 19:36
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot. De sajnos már ezt is megpróbáltam. Sehonnan nem hívnak vissza vagy rögtön elküldenek, hogy nincs szükségük új munkaerőre :S

Ez a válság tényleg kikészít :S

2010. jan. 8. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Próbálkozz feketemunkával, abból még adózni se kell :)
2010. jan. 8. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
mi a végzettséged?
2010. jan. 8. 19:53
 6/13 A kérdező kommentje:
sajnos csak egy informatika érettségim van. Elkezdtem 2x is egy OKJ-s iskolát, de akkor még szerencsére dolgoztam&nem tudtam a 2-t csinálni.. Most szinte bármilyen munkát keresek, első sorban eladóit, értékesítőit mert ilyen munkáim voltak eddig. De már szinte bármi lehet.
2010. jan. 8. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Főváros vagy vidék?
2010. jan. 8. 20:08
 8/13 anonim ***** válasza:

akkor nincs középfokú végzettséged.

és most nem a papír hiány az ami gáz, hanem a tudás hiánya.

Mivel nagyon sok ember ment fősulira egyetemre szerezni szar diplomákat amivel a seggüket törölhetik, így most ok töltik be azokat a munkákat amiket azelőtt azok kaptak meg akik kevésbé képzettebbek, kevésbé tanultabbak, stb. Magyarul kiszorítják az olyanokat mint te.

2010. jan. 8. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

Miért z informatikus érettségit minek nevezed?

Az középfokú...

2010. jan. 8. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
az érettségi az érettségi.
2010. jan. 8. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!