Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki külföldön dolgozik....

Aki külföldön dolgozik. Milyen végzettséggel mentetek ki? Mi volt az ok, hogy kiköltöztetek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 16:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
6-os vagyok. 9-es mindent leírt helyettem. Az árak ugyanazok, csak a fizetés a 3x-os alaphangon, vendégmunkásként. És itt kint engem személy szerint vendégmunkásként jobban megbecsülnek, és tisztelnek, mint otthon a saját hazámban, a végzettségem szerinti állásban. De hát nyilván én dolgoztam rossz helyen...
2014. júl. 6. 01:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Kik segítettek a kijutásban és h.biztos munkahelyetek legyen?
2014. júl. 6. 03:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Informatikai végzettséggel mentem ki. Jelenleg van egy magyar éttermem. Azért mentem ki, mert otthon, nem volt forgalma az étteremnek, pedig nagyon jó konyhája volt. Idekint nagyon nehezen nyitottam egy újat. Érdekes módon idekint 2x akkora áron majdnem minden nap teltház van!
2014. júl. 6. 11:38
 14/14 anonim válasza:
45%
Van valami személyes tapasztalatod 8 .?! Vagy csak az irígység beszél belőled ? o.O Előtted is nyitva az országhatár ! Mint írtam vállalkozóként dolgozom ,nem csinálnám évek óta ,nem lennék itt ,és nem ide terveznénk a jövőnket családostól ha nem érné meg !!!
2014. júl. 6. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!