Felhívhatom a HR-est? Vagy ilyen helyre miben illik menni?
Figyelt kérdés
Korán reggel hívott fel, de a sok kérdése után elfelejtettem megkérdezni, hogy esetleg milyen ruhában jelenjek meg. Egy mezőgazdasági cég adminisztrátori állására jelentkeztem. Szerintetek esetleg?2014. júl. 3. 16:49
1/4 anonim válasza:
Szia! mivel adminisztrációs munka elvárás a fehér fekete alkalminak mondható nadrág vagy szoknya, fehér ing, és ha gondolod valami felső felülre, kardigán vagy blézer az időjárástól függ! remélem segítettem! sok sikert az interjúhoz!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, életem első komoly interjúja, ami nem diákmunka! :)
2014. júl. 3. 19:24
3/4 anonim válasza:
Szia!
Keress rá arra, hogy business causal dress code.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megvolt az interjú.
Még talán a fehér ing, mellény, farmer is sok volt.
A HR-es teniszpólóbna és vászonnadrágban volt. Az iroda pedig egy mobil bódé, a többi munkatárs is kantáros munkásnadrágban ült bent és mint kiderült itt a munkakörbe tartozik a traktorra mászás. Kicsit feszélyezett a dolog így.
2014. júl. 7. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!