Mivel lehet nagyon sok pénzt keresni tisztességgel, becsülettel?
Mérnöknek tanulok, de úgy érzem, ez kevés lesz egy luxus élethez, amit szeretnék megvalósítani.
Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Prada meg hasonló cuccokban szeretnék járni, Ferrarit vagy Bugattit vezetni.. stb.
Mindenhez tisztességes munkával szeretnék hozzájutni, megdolgozni mindenemért.
De kérdem én: lehetséges tudással milliárdokat keresni a mai világban?? Mert sajnos azt látom, hogy nem! Cáfoljatok meg!
Aranyosan naiv vagy tisztelt kerdezo :)
Azok az emberek akik milliardokat keresnek, nem egy ilyen oldalon kerdeztek meg hogy hogyan kell :) Az is tevhit, hogy egy vallalkozashoz penz kell. Nem az kell, hanem tudas, kepesseg, akarat, piackepes otlet, kitartas, szerencse. A penzt mar egyszerubb hozza eloteremteni.
Azt kell mondjam hogy nagy valoszinuseggel sohasem fogsz milliardokat keresni. Marad az alkalmazotti let, az Audi nem is olyan rossz tipp.
Az a probléma, hogy a kérdező jelenleg álmai szintjén nem elégszik meg egy jó állással, vagy egy tisztességes vállalkozással (akár külföldön), a lehetetlen magasságokba vágyik, azt gondolja hogy ez alanyi jogon, küzdelmek érdemeként jár, hát nem jár...
Ahogy tellenek az évek a kérdező egyre lejjebb adja, ha ügyes (de csak akkor), az álmok egy közép, vagy felső vezetői pozíció betöltésére csökkennek, jó fizetéssel, céges kocsival, + ami ehhez jár... Ha e környékére kerül, akkor az már szerencse, és valaminek az elismerése, de ha nem kerül, akkor se érezze magát vesztesnek.
Persze a szuper gazdagságról lehet csevegni...
Kérdező mintha magamat olvasnám,csak én a belső végén állok a faroknak ;)
Ugyanezek az álmaim én AKAROK egy komoly Proschét pl 911 Carrera 4S-t,Audi A7-est,Hublot órát,Baraka láncot,egzotikus nyaralásokat.
És nem nem akarom a péniszem hosszabítani ezekkel,hanem mindig is erre vágytam mert egy életérzés máskép mozogsz,máskép érzed magad.
Én is mérnök vagyok csak IT-ba mozgok,de úgyis tudom,hogy elérem őket.
Kérdező írd minden célod,napi 2-szer képzeld és cselekedj.
Aki meg lehurrog itt ne hallgass rá,sose add lejjebb.Itt a válaszadók 99%-nak fingja sincsen a célkitűzésről,meg a sikerességről.
Ne add lejjebb hanem tegyél érte,kőkemény lesz,vért fogsz pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!