Arra gondoltam, hogy orvos leszek, mégis bizonytalan vagyok. A plasztikai sebészek jól keresnek, de nem akarok 40 évet várni. Szívsebészeknél nagy a felelősség. Bőrgyógyászathoz nincs gyomrom. Szóval olyat keresek, ami nem jár halálesetekkel, de azért jól fizet. Fogorvos/nőgyógyász ?
2010. jan. 5. 23:11
1/8 A kérdező kommentje:
ortopéd ?
2010. jan. 5. 23:12
2/8 anonim válasza:
Mindenhol nagy a felelősség.Csak a pénzért ne légy orvos!Egyébként sem keresnek sokat,akiknek pénze van köztük,azok az idősek,akik az életük 80%át a kórházban töltötték a maradék 20ból meg 10et az egyetemen tanítottak,meg azok,akik a hálapénzből gazdagodtak meg.Csak akkor csináld ha tényleg érdekel is a terület és segíteni akarsz másoknak,mert az előbbi nélkül gyötrelem lesz neked,az utóbbi nélkül meg a pacienseidnek.Én,mint egészségügyis a belgyógyászra szavaznék,mert sok területen elhelyezkedhet és sok fele szakosodhat még tovább(am mindegyikhez sokat kell tanulni)
2010. jan. 5. 23:29
3/8 anonim válasza:
Ha csak a pénz miatt, akkor a plasztikai sebész marad...
De szerintem, ha megengedsz egy tanácsot, ne legyél orvos. Aki orvosnak megy, nem "arra gondol" hogy orvos lesz. Az elhivatottan orvos AKAR lenni.
Inkább ne legyél orvos, minthogy legyen belőled rossz orvos... A rossz orvos sehogy sem keres...
Legyél bankár vagy tőzsdeügynök
2010. jan. 6. 01:01
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, esetleg politikus
2010. jan. 6. 01:02
5/8 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Bőrgyógyászhoz hnincsgyomrod, És akkor a gyakorlatod milyen volt patológín mi?? Vagy ellógtál. Jobb ,ha nem is tetted volna fel ezt a kérdést, szinte ,minde mai orvostan hallgató olyan mint te! Ismerek is kettőt! SZÉGYENEK VAGYTOK! Keveslitek a kezdő 140ezret. Naés? Ki nem keresli?!
2010. jan. 22. 23:10
6/8 A kérdező kommentje:
Sorry mindenkitől, nem tudtam, hogy ekkora lesz a felháborodás. Nem kizárólag a pénzért akartam orvos lenni, mert nem egy túlfizetett munka. Viszont a felelősséget sem bírom, pl. ha egy páciens az én műtő asztalomon hal meg.
Ez érdekes, hogy nem is ismertek, mégis azt akarjátok, hogy politikus legyek. A szüleim is ezt akarják, ezért furcsa. Pedig nem vagyok pénzközpontú, valójában nincs is pénzem :S
Utolsó: Úgy beszélsz, mintha már az orvosira járnék :D
2010. jan. 23. 02:34
7/8 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok.Hát nem tudom,igazából mindenhol nagy a felelősség,nem nagyon van olyan terület.Pl vegyük a bőrgyógyászt(az "átlagember" úgy gondolja,h ez a legkönnyebb orvosi szakterület),de valójában nagyon nehéz és ugyanolyan felelősségteljes.Pl egy bőrrákot nem egyszerű észrevenni-ha nem veszed észre,akkor a végkifejlet ugyanaz,mint a műtős esetben,amit te írtál.Láttam bőrgyógyászoknak szóló 2 kötetes lexikont-kb 8000oldal,amit tudni is kell.Nagyon gondold meg,mert rettenetesen nehéz,bármilyen területet választanál.
2010. jan. 24. 20:06
8/8 anonim válasza:
Ja és még annyi,h így nem tudod eldönteni,h van-e gyomrod hozzá,szóval sztem ezt még ne vedd döntő érvként bele a választásba.Én pl video-n nem bírtam végignézni boncolásból 1 percet sem,teljesen rosszul lettem,leesett a vérnyomásom,de nemrég vtam előben nézni és semmi bajom nem volt,tudom furcsa,de ott még nem is tartottam gusztustalannak sem,pedig ott álltam tőle fél méterre.Ha én nem ájultam el akkor sztem neked sem menne:D Lehet az játszott közre h az ember olyankor fel sem fogja igazán,mit lát ellenben azzal amikor otthon a kényelmes fotelből nézve benyomod videon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!