Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állás Interjún bent maradhat...

Állás Interjún bent maradhat a testékszer? (orr pircing)

Figyelt kérdés
Ebbe bele köthetnek vagy sem?A többi Fülbe vallom már kivettem,csak az alap első maradt meg:)Szociális gondozó és ápoló vagyok és most megyek munka után(gyesen Voltam)és nem tudom hogy az orrba a pircing maradhat e vagy sem.Ha most kiveszem később úgyis észre veszik hogy van.Mit tegyek?
2010. jan. 5. 10:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%

maradhat, nincs erre szabály. maximum majd azt veszik fel aki szimpibb nálad. egy agyonpircingezett b.zit én sem vennék fel, bocs.

és nem, nem fognak ebbe belekötni, nem ezért fognak elutasítani hivatalosan.

2010. jan. 5. 10:49
 2/18 A kérdező kommentje:
de csak az orromba van.akkor most ezt kivegyem?
2010. jan. 5. 10:53
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

feltétlenül igen.vedd ki.Lehet az interjúztató nem veszi figyelembe,de kicsi rá az esély...

Ráadásul pont ilyen jellegű munkához nem illik-

Rossz benyomást kelt.Vedd ki!!!

2010. jan. 5. 11:02
 4/18 anonim ***** válasza:
44%
én a helyedben később se hordanám a munkában-Ilyenben biztos nem.
2010. jan. 5. 11:04
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
Abba már simán beleköthetnek, hogy még az állásinterjúra sem vagy képes kivenni. De a munkában is, ha azt akarod, hogy ne vegyenek komolyan, hordjad csak bátran!
2010. jan. 5. 11:15
 6/18 anonim ***** válasza:
56%
Egy orrpincinges szoc.gondozót vagy ápolót a betegek nem látnak szívesen.Annak megnyerő,szolid kinézetű ember való.Ha valóban ez akarsz lenni,akkor búcsúzz el a karikáidtól.
2010. jan. 5. 11:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár egy kis finom, diszkrétet, ha már dolgozol, és megismertétek egymást a kollégákkal, el tudom képzelni, hogy elviseljenek tőled. Ha már nem az a megítélés alapja...
2010. jan. 5. 11:19
 8/18 anonim válasza:
20%
semmiképp nem szabad kivenni! tegyél be még egyet, kettőt!
2010. jan. 5. 11:25
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

Májusban kórházba kerültem, és az egyik ápolónak volt orrpiercingje, hordta is munkába, egy kis pont méretű diszkrét darabka, jól állt neki, és nagyon kedves kis hölgy volt, mindig beszélgetett velünk, és az idősebb betegek is szerették.

Szerintem interjún azért vedd ki, és ha felvesznek, addig ne nagyon hordd, míg meg nem ismerik, milyen munkatárs vagy, aztán később, ha beválsz, és tényleg a munkáddal elnyered a bizalmukat, már elkezdheted hordani, mert akkor már úgyse a kinézeteddel fognak foglalkozni, hanem azzal, hogy jól dolgozol.

2010. jan. 5. 11:31
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
fiúról van szó, nem lányról, szerintem. első voltam.
2010. jan. 5. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!