Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állás Interjún bent maradhat...

Állás Interjún bent maradhat a testékszer? (orr pircing)

Figyelt kérdés
Ebbe bele köthetnek vagy sem?A többi Fülbe vallom már kivettem,csak az alap első maradt meg:)Szociális gondozó és ápoló vagyok és most megyek munka után(gyesen Voltam)és nem tudom hogy az orrba a pircing maradhat e vagy sem.Ha most kiveszem később úgyis észre veszik hogy van.Mit tegyek?
2010. jan. 5. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
vagy most nézem, h a többi fülbevalót szedte ki, azt hittem azért szedi ki a fülbevalót mert fiú. lánynál annyira nem gáz az a kis pont pircing, bár én nem szeretem.
2010. jan. 5. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11:35 - Gyesen volt, biztos, hogy fiú? :-)
2010. jan. 5. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
jogos. én kérek elnézést:)
2010. jan. 5. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
de arra senki, ő se szólt be, h leb.ziztam :)
2010. jan. 5. 11:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Nő vagyok:)és nem karika hanem egy apró ábra.De kiveszem az interjúra igaz akinek van tudja hogy akár 1 nap alatt is benő.De most a munka fontosabb.És amúgy én is láttam már orr pircinges ápolónőt:)Köszike az eddigi válaszokat lécci írjatok még.
2010. jan. 5. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kórházba még mindíg vesznek embereket fel, mert munkaerőhiány van. Csak legyen meg a két kezed, meg a lábad.

Na de a szociális munkásból lehet válogatni, bőven van emberanyag.

2010. jan. 5. 12:32
 17/18 A kérdező kommentje:
korházhoz megyek állásinterjúra.köszi az eddig válaszokat:)irjatok még
2010. jan. 5. 14:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis ékszer szerintem bőven belefér. Főleg, hogy nem egy nagy karikáról, vagy akármiről van szó. Aztán ha zavarja a munkáltatót, akkor úgyis szóvá fogja tenni, te pedig kiszeded és gondolom ennyi. Egyébként meg sok helyen láttam hogy a testékszerek pl. szemöldökben, orrban munka közben le vannak ragasztva.
2010. jan. 5. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!