Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy több diplomás ember...

Egy több diplomás ember számára lehet nagyobb mélypont mint a közmunkaprogramban havi 47-ért parkot gereblyézni a dakotákkal?

Figyelt kérdés

Nyolc elemit vagy azt se végzett funkcionális analfabéta fogatlan dakotákkal gereblyézem a parkot közmunkásként.

A felügyelőm egy olyan valaki, aki a személyi lapra a "Budapest" szót se tudja helyesen leírni (Buda-pest!!!).

Neki kell a nap végén jelentést adnom a napi munkámról.

Hogyan lehet majd ezt az "ügyet" feltüntetni egy életrajzban?

Mondjuk persze úgyse kellek a kutyának se, így nem oszt nem szoroz mit írok az életrajzba.

2014. jún. 27. 13:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
51%
tenyleg nem kell sehova toritanar? Tuti?
2014. jún. 27. 17:52
 22/37 anonim ***** válasza:
31%

Már megint te!!?? A több diplomás ember és a közmunkások :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

De legalább megtudtuk, hogy milyen diplomáid vannak. Jól sejtettem, hogy büfé :D

2014. jún. 27. 19:22
 23/37 A kérdező kommentje:

Hogyne kéne. Kettő érettségiképes szakkal igen.

Eggyel nem.

>>>tenyleg nem kell sehova toritanar?

2014. jún. 27. 20:09
 24/37 anonim ***** válasza:
64%

Hogy a kérdésedre válaszoljak: ennél nagyobb mélypontot nem tudok elképzelni én sem. Mielőtt jönnének: tudom, örülj hogy egészséges vagy (remélem ez legalább áll), meg stb duma, de ez tényleg nagyon gáz.

Igazából a diplomáid tényleg nem sokat érnek, de nem azért írok, hogy még egy rúgjak beléd, hogy minek tanultad ezt. Mivel ennél még egy 8 általánost végzett ember is többet érdemelne, aki bármi munkát elvégez becsületesen.

Azt javaslom, valamivel próbáld magad képzeni a lehetőségeidhez mérten, hátha az segít előrébb jutni. Aki végigszenvedett 2 diplomát, ennél azért csak többre képes, legalább valami szellemi munkát ha végezhetnél. Nem tudom, nyelvekkel hogy állsz, internettel ma már jól lehet tanulni, ha meg tudsz angolul, még több nyelvet tudsz tanulni, ha akarod linkelek párat.

Sok sikert!

2014. jún. 27. 23:39
 25/37 anonim ***** válasza:
70%
Aha. Hat akkor keress valami mast. Van egy ismerosom, (teljesen mas szituacioban mint te, mas helyzet, mas kepzettseg, mas orszag) tobb mint ket evig keresett allast, tobb mint 100! palyazatot adott be, de vegul sikerrel jart.
2014. jún. 27. 23:42
 26/37 A kérdező kommentje:

Mindig "bírtam" az ilyet.

Semmi közöm hozzá de azért megkérdem: mi a jó fenéből élt KETTŐ évig?

Miből evett ruházkodott fizette a rezsit telefont TB-t stb?

Két évig?

>>>tobb mint ket evig keresett allast

2014. jún. 28. 09:28
 27/37 A kérdező kommentje:

Az valami? Két év alatt? Na ne. Ez csak vicc lehet.

Nekem volt olyan hónap, hogy többet adtam be 100nál.

1 hó alatt, nem két év alatt.

Össze se számolom, mennyi pályázat ment el összességében, de több ezer.

>>>> tobb mint 100! palyazatot adott be

2014. jún. 28. 09:47
 28/37 anonim ***** válasza:
46%

A ferje kozben eltartotta. De a lenyegen nem valtoztat.

Eleg nehezen hiszem, hogy egy nyomorult titkarnoi vagy raktarosi allast sem kapsz, hacsak nem valahol a sotet borsod legmelyen laksz. akkor viszont koltozes, de ezt mar irtam.

2014. jún. 28. 10:22
 29/37 anonim ***** válasza:

„Miért nem mentél közgazdásznak vagy jogásznak,vagy akár ritka nyelvésznek.”

Nekem van közgazdász diplomám, jelenleg mégis közmunkán sínylődök, gyes után nem kapós az ember, ha az előző helye megszűnt.

Utolsó: Hol vannak azok a titkárnői állások? Ismerős mesélte a legutolsó iktatói munkakörbe diplomásan, több hónap és pesti protekcióval sikerült kijárni, hogy felvegyék, másutt meg a rehabosok kellenek 4 órában, ami támogatható.

2014. jún. 28. 16:27
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

De milyen közgazdász vagy? :(

Sajnos ott is csak a számvitelesek meg a gazdasági elemzők,na nekik sose lesz gondjuk.

Plusz kell hozzá infós tudás is,sajnos ezt kell mondjam.

2014. jún. 28. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!