Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy több diplomás ember...

Egy több diplomás ember számára lehet nagyobb mélypont mint a közmunkaprogramban havi 47-ért parkot gereblyézni a dakotákkal?

Figyelt kérdés

Nyolc elemit vagy azt se végzett funkcionális analfabéta fogatlan dakotákkal gereblyézem a parkot közmunkásként.

A felügyelőm egy olyan valaki, aki a személyi lapra a "Budapest" szót se tudja helyesen leírni (Buda-pest!!!).

Neki kell a nap végén jelentést adnom a napi munkámról.

Hogyan lehet majd ezt az "ügyet" feltüntetni egy életrajzban?

Mondjuk persze úgyse kellek a kutyának se, így nem oszt nem szoroz mit írok az életrajzba.

2014. jún. 27. 13:13
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Nem, halvány fogalmam se volt róla. Ösztöndíj, kollégium, az egyetem alatt végig fizetett munka hol a könyvtárban, hol a HÖK-ben, hol tanársegéd a tanszéken másoddiplomásként. Persze ezek szépen hangzanak, de csak egy diáknak, mellékes pénznek.

Majd belengették a mézesmazdagot: PHD és kutatói ösztöndíj meg pályázat meg kutatói státusz.

És elhittem.

Aztán halkan felvilágosítottak: nehogy már azt higgyem, hogy kutatói státuszom lesz! Azok már ki vannak osztva 100 évre előre a csókosoknak, havernak, rokonnak!

Ahogy az Mutyiországban várható.

>>>amikor pontosan tudtad mar az elejen is hogy nagy valoszinuseggel ide vezet.

2014. jún. 27. 13:42
 12/37 anonim ***** válasza:
84%

voltam egy évig munkanélküli,ebben volt 3 hónap közmunka,de én az önéletrajzból egyszerűen kihagytam,és ha kérdezik,akkor megmondom,hogy nyelvet tanultam,pihentem.

Sosem kötöttek még bele.

2014. jún. 27. 13:42
 13/37 A kérdező kommentje:

Sose tudom, hogy ha valaki X hónapig/évig munkanélküli miből él addig?

Tartalékból?

Én 1 hónapig se húznám, a nem létező tartalékból.

2014. jún. 27. 13:58
 14/37 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom hany eves vagy, de bolcseszkent mar 20 eve is nagyon necces volt a megelhetes. En 15 eve diplomaztam, es mar akkor is azon sirtak a bolcseszek hogy nem tudnak elhelyezkedni. Mielott kivalasztottad az egyetemet, nem neztel utana a dolgoknak?

De mindegy is, keso banat, ezt csak azert irom, mert amikor megjelenik egy olyan kerdes hogy milyen bolcsesznek tanuljak es oda beirom hogy legyen eszed, ne menj bolcsesznek mert nem fogsz tudni megelni, akkor fel vannak haborodva hogy hat ne mondjak meg nekik mit tanuljanak, ok azt majd tudjak.

Ne keseredj el, a helyedben es bujnam az allashirdeteseket, es minden szobajoheto helyet megpalyaznek, de tenyleg mindet, legyen az call center vagy titkarno, vagy barmi.

2014. jún. 27. 14:03
 15/37 anonim ***** válasza:
45%
#8: igazad van abban, amit írtál, de a kérdező említette meg a nyelvészetet, és gondolom nem csak magyarul tanult behatóbban, bár lehet tévedek. A középfokú valóban nem sokat ér magában.
2014. jún. 27. 14:04
 16/37 anonim ***** válasza:
28%
meg aztan meg mindig ott van a kulfold.
2014. jún. 27. 14:09
 17/37 anonim ***** válasza:
42%

Ezek a diplomák még budi papírnak sem jók,ezeket felejtsd el,ezekkel mehetsz a mekibe se.

Nem tudom miért kell ilyen bölcsész szakokat végezni aminek semmi értelme.

Miért nem mentél közgazdásznak vagy jogásznak,vagy akár ritka nyelvésznek.

Nem értem.

Ezeknek valamennyi értelme még van,de legjobban mérnökivel jártál volna.

2014. jún. 27. 14:22
 18/37 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen szakokkal semmire sem mész.

Most komolyan mi a herémet csinál egy történész?

2014. jún. 27. 16:02
 19/37 A kérdező kommentje:

Olvass és tájékozódj.

Senki nem mondta hogy történész vagyok.

Történelem szakos vagyok (tanári), baromira nem uaz.

De ha ennyire nem vagy képben minek szólsz hozzá?

Ja és mit csinál egy történész?

Egy évfolyamtársam aki váltott nem tanárira, a Fidesz - Fidelitas egyik politikai tanácsadója, töri diplomával. Havi bevallott fizuja is 800E felett van. (és mennyi a nem bevallott? hát nem ennyi)

Hogy került oda ilyen végzettséggel? Könnyen. Sógor, koma, lábak széttesz, száj tágra nyit stb. Érdemei elismeréseképp. Mi másért.

>>>

Most komolyan mi a herémet csinál egy történész?

2014. jún. 27. 16:27
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom miért kell ilyen bölcsész szakokat végezni aminek semmi értelme.

Miért nem mentél közgazdásznak vagy jogásznak,vagy akár ritka nyelvésznek. "

A nyelvész hol tanul?

2014. jún. 27. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!