Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki kellett volna már fizetniük?

DDiesel kérdése:

Ki kellett volna már fizetniük?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy próba idő alatt azonnali hatállyal felmondott nekem a munkaadó és a felmondó papíron az állt, hogy 3 munkanapon belül minden papírt kiad és a bért is megkapom. Második munkanapon megkaptam a papírokat és a bérkifizetési lapot is amit alá is írtam. Nos ezt nem baj, ha aláírtam vagy nem kellett volna míg nem utalják ki a pénzt? Tegnap járt le a 3 munka nap. 23-án mondott fel.

2014. jún. 27. 07:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Rendben, utolso, biztos igazad van.

Miután a lapon nem szerepel atutalando sor, a kifizetendő pedig nulla, azert ne lepodjon meg a kerdezo, ha semmit nem kap.

Vagy esetleg az összes berpapirod igy nézett ki?

2014. jún. 28. 07:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, a jogos munkabér kifizetését akkor is bizonyítani kell valahogyan, és az nem bizonyítja, hogy ők a rendszerükben már elkönyvelték kifizetettnek. Ez egy munkabér-elszámolás, amit az Mt. szerint a munkáltató köteles átadni a munkavállalónak. Az átvételt a munkavállaló el is ismerte. De nem azt, hogy egyet ért vele, meg hogy nincs további igénye. És a bér átvételét sem ismerte el ezzel.
2014. jún. 28. 07:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Az összes bérpapírom így nézett ki. Köszönöm szépen a válaszokat. Egy kicsit megnyugodtam. :)
2014. jún. 28. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, megkaptad már a pénzed? :)
2014. júl. 10. 22:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, következő hónap 10-e után 1-2 nap késéssel. :) Köszi mindenkinek mindent!
2014. aug. 8. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!