Miért van az, hogy mostanában a gyári munkások jobban keresnek, mint akik diplomával helyezkednek el valamilyen irodában?
Aki 90et keres egy irodában,az maximum adminisztrátor,vagy titkárnő féleség lehet véleményem szerint.
Szóval kétlem,hogy többet tanultak ,mint egy gyári munkás,mellesleg sose legyél ilyen lenéző,mert nem tudhatod a gyárban milyen emberek dolgoznak,meglepődnél.
És a többi is mind igaz ,bár én nem gyárban dolgozom,hanem vendéglátásban rám is mindig irigykednek hogy jajj de nagyon jó nekem,hogy "sok" pénzt keresek ,és honnan telik 50 ezres mobilra egy pultosnak meg stb ,aki rosszmájú az ilyen megjegyzést is tett már.
Csak én nem egy légkondis irodában ülök 7től 3ig,hanem 15 órában csapolom a kanos részegeknek,télen nyáron,nappal,éjszaka,ünnepeken ,kafetériáról meg 8 órás bejelentésről még csak a TV-ben hallottam ,stb :D
És itt is vannak diplomás kolléganőim,bár fogalmam sincs miylen szakon végeztek.
Úgyhogy azt is tisztázzuk magunkban,hogy kinek mit is jelent a "jobb állás" fogalma . Nem csak a pénzt hosszútávon,a munkakörülmények,munkahelyi hangulat,a cég hozzállása,tisztességessége,hidd el ezek szinte fontosabbak mint a pénz.
,,Aki 90et keres egy irodában,az maximum adminisztrátor,vagy titkárnő féleség lehet véleményem szerint.
Szóval kétlem,hogy többet tanultak ,mint egy gyári munkás,,
Jó nagy faxságot írtál. Okos ember lehetsz te is. Mai napig némelyik állami cégnél irodisták diplomásként alig keresnek többet. Kétlem hogy egy pénzügyi intézetnél egy 8 elemista gyári melós el tudja végezni azt a feladatkört.
Ugyanis van ilyen hogy irodisták ennyit keresnek, sőt van olyan is hogy a katasztrófavédelmisek, rendőrök is siralmas összegeket keresnek ahhoz képest amit ellátnak. Aki 100 körül keres nem feltétlenül aktatologató de el kell keserítselek ebbe az országba aktatologatáshoz is diploma kell, vagy valamilyen pénzügyi szakirányú. végzettség.Ha egy gyári melós el tudja végezni az adminisztrátor munkáját akkor miért nem teszi? :)
A gyári munkásokat meg nem szabad irigyelni sokat dolgoznak szar pénzért, ugyanis 150 egyántalán nem sok ahhoz képest hogy se éjjelük se nappaluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!