Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gáz a gyári munka külföldön?

Gáz a gyári munka külföldön?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 21 éves srác vagyok.

Választás előtt állok milyen pályát válasszak. Az érettségim egész jó lett ( 70- 80 % -ok) persze egy Fogorvos v jogász szakhoz kevés,de be tudnék jutni csont nélkül pár jó helyre!

Ám keresztanyám egy külföldi munkaközvetítő cég vezetője ( Anglia,Franciaország) aki már 1 hónap után tudna valamelyik országban szállást,nyelvtanfolyamot és munkát. A munka egy gyári,melyben 6-7 fontos órabérben napi 8 órát dolgoznék. Nem a legpazarabb munkakör,de úgy gondolom kezdésnek nem olyan rossz,amíg megtanulom a nyelvet még jobban

Ti ha ilyen választás előtt lennétek és döntenetek kellene hova tennétek a voksotokat?

2014. jan. 15. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
A munka nem gáz. Ellenben ha nem dolgozol, az már inkább az. Persze ha a gondolkodásod ilyen, hogy a kérdés egyáltalán felmerül, akkor kár magyarázni, mert te magad érzed gáznak.
2014. jan. 15. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nincs égető szükséged a pénzre, akkor inkább csinálj egy olyan diplomát, melyre kint is igény van és azután menj ki, természetesen ne szalagmunkásnak. (Lehetőleg olyan szakot válassz, amit mindenféle különbözeti vizsga nélkül elfogadnak kint illetve ha az anyagai lehetőségek engedik, akkor eleve kint tanulhatsz.)

Amúgy szerintem a becsületes munka sose "gáz", viszont azt mondom, hogy a gyári munkával ne tervezz hosszú távra, mert azért kint se olyan hű de jó az életszínvonala egy átlag melósnak (drágább lakhatás stb miatt).

Az ilyen lehetőségek arra jók, hogy ha kint szándékosan szerényen "tengődik" az illető, akkor a fizuból minél többet félre tud tenni és így Mo-ra visszatérve már lesz kerete egy diplomára/vállalkozás beindításra/lakáskasszára stb.

2014. jan. 15. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
megyek szívesen helyetted ha maradnál:D
2014. jan. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!