Ti egyedül, vagy kollégákkal egy műszakban, csapatban szerettek inkább dolgozni?
Egyedül. A csapatmunka eddigi munkahelyeimen általában azt jelentette, hogy segíts, ha elakadtam, de ha én akadtam el, akkor le voltam ejtve. Nem szeretek mások helyett dolgozni, arról nem beszélve, hogy a legtöbb irodában, ahol sok nő van összezárva, mindig megy a pletyka, meg a furkálás.
A magány nem zavar, vannak barátaim, családom, majd munka után beszélgetek velük.
Na, ez az, amit állásinterjún nem szabad mondani.
:D teljesen megértem. én pl most melót keresek,eddig szinte mindig egyedül dolgoztam,most is célirányosan ilyen helyeket keresek,bár ez nem irodai munka,nem nehéz ilyet találnom.
Most a kollégák esetleges rosszindulatát leszámítva,én pl azért szeretek jobban dolgozni egyedül,mert gyorsabb ,kialakitom a saját ütememet,rendszert,sokszor aki segitene csak feltart,és mire neki elmondom mit kéne csinálni,már 3* megcsináltam.
És azt se szeretem,ha más elront valamit,és azért én is felelek csak mert egy műszakban vagyok a bénázó vagy sumákoló kollgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!