Csak én érzem egyedül gáznak azt hogy minél többet tanultam annál kevesebb dologra emlékszem?
Figyelt kérdés
Menedzser vagyok, diplomás szakember, de megmondom őszintén azokból a dolgokból amikből évekkel ezelőtt levizsgáztam szinte semmire nem emlékszem. Max olyan 15%-ra. Normális ez? Most mesterszakra járok és ugyanez az érzésem, hogy szakember vagyok de a munkahelyemen semmit sem hasznosítok belőle. Csak ott vagyok és végzem a rám szabott feladatokat amiket érettségivel is simán megcsinál bárki. Persze én jóval több pénzért.2014. máj. 13. 17:35
1/3 A kérdező kommentje:
AKkor mi értelme a tanulásnak? Én személy szerint úgy érzem hogy a vizsgáknak meg a készülésnek az a lényege, hogy kialakuljon az emberben egy jó problémamegoldó képesség. Van egy bonyolult feladat amit határidőre el kell végezni és folyamatosan ilyenekkel bombázzák az embert.
2014. máj. 13. 17:37
2/3 anonim válasza:
Az, hogy jóval több pénzért végzed ugyanazt a munkát, amit egy érettségivel rendelkező is meg tudna csinálni.
3/3 anonim válasza:
én is így vagyok vele,én közgázt végeztem. a tananyag 80%-ra nem emlékszem,de nem is használom a munkám során. érdemlileg csak az utolsó évben tanultam hasznosat, de azokat a tárgyakat is "szűrten" jegyeztem meg. én örülök,hogy egyszer végigszenvedtem azért ezeket a tárgyakat,mert az emberek többsége nem képes egy ilyen diplomát megszerezni. Persze az más kérdés,hogy évek múltán mennyi marad meg ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!