Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lennél bérgyilkos? Szerettél...

Lennél bérgyilkos? Szerettél volna az lenni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 18:58
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
0%
Jópofa vagy zsenikém! :) Kár, hogy hülye.
2010. ápr. 12. 14:30
 22/27 Cory Rose válasza:
56%
Kisgyerekként (mondjuk 10-12 évesen..) pont az szerettem volna lenni. Aztán egy darabig hanyagoltam a témát, most meg megint érdekel, és igazából sok minden szeretnék lenni, de valamiért ez sokkal jobban vonz. Érzelmileg kétlem hogy bármennyire is megviselne, viszont se képzettségem se ilyesfajta kapcsolataim nincsenek. Úgyhogy valószínűleg megyek közgazdásznak.
2010. dec. 20. 21:26
 23/27 anonim válasza:
Nekem enne rá munkám is, de EGYELŐRE úgy döntöttem, hogy nem megyek :)
2012. ápr. 11. 21:16
 24/27 anonim válasza:
*munkáim :D
2012. ápr. 11. 21:17
 25/27 anonim válasza:

Én szerettem volna az lenni 14 évesen! :D

Jó meló lenne mert elég sok hülye osztálytársam volt akik bántottak ezért úgy gondoltam hogy bérgyilkosként majd visszakapják egy kis kínzással! :)

2012. okt. 19. 15:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Én mennék de kifejezetten glock26 és muffler fegyverrel mert könnyű kicsi és elfér. ;) Biztos jó kereseti lehetőség, csak az a szar hogy nincsenek kapcsolataim, és nem tudom kit kéne el tenni láb alól. Ezért még gondolkodok erősen ezen a dolgon. Barátaim úgy sincsenek, csak anyámmal élek, rokonság szarik rám, nem is ismerem a fele bandát stb stb...
2012. dec. 9. 18:22
 27/27 xxrolandxx válasza:

Eljátszani a gondolattal és meg is akarni valósítani az két külön dolog. Oké mindenki szeret eljátszani a gondolattal, hogy a sötét oldalt választja ez alól én sem vagyok kivétel hiszen a bérgyilkosok élete és világa egy olyan dolog amiről semmit sem tudnak az átlagemberek ezáltal két dolog hajtja őket:

1 - A kíváncsiság

2 - A jó sok pénz. Hiszen egy profibb nem kevés pénzt vág zsebre egy-egy meló után.

Szóval eljátszani a gondolattal, hogy öltönyben háztetőkről lesve lepuffantjuk az adott emberkét őrült dolog de önmagában még nem baj hiszen tegyük fel ha valaki ezeket leírja és kiegészíti akkor abból akár egy szórakoztató könyv is kijöhet.

Na de mi van akkor ha valaki meg is akarja valósítani. Először is keresnie kell egy mentort aki hajlandó foglalkozni vele ami egyáltalán nem veszélytelen , az élete 360 fokos fordulatot vesz a kapcsolataival együtt hiszen onnantól kezdve hazudoznia kell mint a vízfolyás, végig kell csinálnia egy kiképzést ( vagy legalábbis valamiféle tréninget) illetve ha nem is szakít meg minden kapcsolatot a külvilággal nagyon ügyelnie kell arra, hogy senki se ismerje fel vagy bukjon le. Illetve nagyon profin kell céloznia hiszen ha elvéti akkor abból hatalmas gebasz kerekedhet. És a legfontosabb: Ha a főnök azt mondja, hogy őt kell megölnöd akkor meg kell tenned különben lehet, hogy a következő áldozat pont te leszel. Persze azért ott van a " Nőket és Gyerekeket nem ölünk" szabály ami talán csak azért van , hogy könnyítsen a lelkiismeretükön vagy valami ilyesmi. És még valami: Nagyon kell ügyelned arra, hogy kiben bízol meg. A sötét oldalon semmi sem biztos,lehet, hogy aki ma a barátod holnap pont ő akar lelőni téged.

Szóval ahova ki akarok lyukadni: Eljátszani a gondolattal nem feltétlenül rossz de aki ezt akarja a szakmájának annak nagyon szigorú szabályok közt kell élnie és minden lépésére figyelnie kell mert ha elkapják akkor jó pár évtizedre rács mögé kerülhet. De másrészről ez sokkal izgalmasabb munka mint egy gyárban robotolni. Nem mondanám azt,hogy nem élnék a lehetőséggel ha hirtelen az ölembe hullana de azért jó ha az embere tisztában van a sötét oldallal.

2016. márc. 5. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!