Aki volt árufeltöltő tescoban, válaszolna?
elöször megkérdezték, hogy voltam-e már itt? (nem) és beraktak a 'non-food' osztályra, ott volt kb 5-6 emeber én kaptam magammellé egy ott dolgozót, vagyis Ő kapott enegem, és kb azt csináltam amire megkért. megmutatottt egy halom dolgot, elmonta mit h csináljak stb. aztán vele jártam a békával és pakoltuk ki a raktárbol a lomokat, majd utána meg a nap hátralevő részét a raktárban pakolásztunk, na az ritka unalams volt...
és amúgy úgy működi a dolog, hogy a raklapokon általában ömlesztve vannak a dolgok, és ha kell valamit kivinni akkor az egész raklapot kell, nem csak azt a dolgot amire éppen szükség van.
igen ki lehet menni a szünetben.
egyszer voltam, úgyh oylan nagy tapasztalatom nincsen, talán annyi hogy vigyél magaddal egy karorát, hogy minidg tudd h mennyi az idő, mert bevinni semmit nem lehet, és az öltözőben a ruhatárhoz sincsen semmilyen lakat, úgyh nem tudod elzárni a cuccaidat, ha engedik akkor vigyél egy lakatot...
Hát lakatot azt ne "ha engedik" alapon vigyél, hanem mindenképp. Le kell azt is matricáztatni, mint minden más terméket belépéskor. Keresel egy szabad szekrényt, és berakod a cuccod. Így a biztonságos, mert ott aztán lopnak ezerrel.
Az épületbe természetesen bármit bevihetsz, az üzemi területre viszont tényleg nem lehet akármit, pl. a mobiltelefont kifejezetten tilos (de ezeket biztos tudod a tájékoztató alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!