Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Behívtak a TESCO-ba állásinter...

Behívtak a TESCO-ba állásinterjúra /zöldség árufeltöltő/ holnapra. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Például teszt lesz? De bármi más is érdekel, kérlek írjatok. 22/F

#Tesco #teszt #állásinterjú #árufeltöltő #zöldség árufeltöltő #zöldség-árufeltöltő
2014. márc. 16. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Tescoba biztos. Öltönybe menj
2014. márc. 16. 20:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez most szarkazmus lenne? Ezek szerint teszt nem lesz?
2014. márc. 16. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Teszt? Milyen teszt?

Kék ládát vidd a kék raklapra, a zöld ládát meg a zöld raklapra.

Árufeltöltő munkakör és nem a Paksi atomerőművet bízzák rád.

2014. márc. 16. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
kérdések lesznek.pl megkérdezhetik hogy mit csinálnál ha egy vásárló leüvölti a fejedet, mert rohad az alma.gondolkodj egy jó válaszon:)
2014. márc. 16. 20:48
 5/12 A kérdező kommentje:
És szerinted erre mi lenne egy jó válasz?
2014. márc. 16. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
pálink alapanyag .. :D
2014. márc. 16. 21:10
 7/12 A kérdező kommentje:
:D
2014. márc. 16. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyi lesz, hogy először egy HR-essel (valószínűleg egy tréning aszissztenssel vagy egy HR asszisztenssel) elbeszélgetsz röviden, majd egy frissáru (valószínűleg a zöldség) osztályvezetővel - vagy ha olyan a helyi szokás akkor a frissáru igazgatóval - elbeszélgetsz röviden arról, hogy hol dolgoztál előtte, milyen tapasztalataid vannak, van-e valami speciális kérésed (pl. hétvégén nem tudsz dolgozni, X időpontokra nem tudsz bejönni a közlekedés miatt, stb...).

Nem lesz teszt, sem gyakorlati "na ez most fehérrépa vagy jégcsapretek?" dolog. Kb. az fog dönteni, hogy mennyire teszel jó benyomást a zöldségOV-ra.

Ez nem azt jelenti, hogy nyalni kell. Az járjon az eszedbe, hogy ha az osztályvezető fog interjúztatni, hogy ők is "csak" tapasztalt zöldségesek pl. Tehát nem kell túlprodukálnod magad, 10-ből 9 esetben azt szeretné látni rajtad, hogy egy szorgalmas, dolgos - jó esetben még a zöldségekhez is értő - minimálisan értelmes csávó vagy. Nem kell villogni oda nem illő dolgokkal, még rosszul is elsülhet.

2014. márc. 16. 21:39
 9/12 anonim válasza:
100%

engem vagy fél órán keresztül szívattak a sz@r kérdéseikkel, amiknek még csak közük sem volt az árufeltöltéshez. pl volt ilyen kérdés is, hogy gimiben az osztályban milyen pozíciót foglaltam el. mégis milyen pozíciót foglaltam volna el b@sszus. meg hogy hogyan működtem együtt az osztálytársaimmal közös feladatoknál, vállaltam e vezető szerepet, hogy jöttem ki velük, volt-e valakivel konfliktusom, hogy oldottam meg a konfliktust, mennyire voltam jó tanuló, milyen tantárgyakból voltam jó, milyen egyéb dolgokban vagyok jó, amibe belekezdek azt véghez is viszem-e, végeztem e bármiféle munkatevékenységet akár otthon, az hogy ment, hogyan csináltam, hogyan kezdtem bele, mennyire lett jó az eredmény...............stb, stb, stb

amúgy ez volt életem első állásinterjúja valt egy olyan kérdés is, hogy mit tudok a tescoról. na itt leblokkoltam

2015. jan. 28. 14:18
 10/12 anonim válasza:
100%

meg még kérdeztek olyat is, hogy milyen terveim vannak a Tescóval kapcsolatban. pedig már az elején mondtam nekik, hogy csak egy két évig akarok ott dolgozni, amíg be nem fejezem a sulit, ahova járok. meg olyat is kérdeztek, hogy volt e olyan, hogy a tescoban bunkó volt velem az eladó, meg hogy segítenek-e, ha segítséget kérek, meg hogy milyen sűrűn járok a tescoba vásárolni. meg hogy miért akarok a tesconál dolgozni, és hogy miért pont árufeltöltőként, meg hogy mik az elvárásaim a tescotól, pl fizetés, karrierépítés

nam e munkatapasztalatom, voltam e már állás interjún, az milyen volt, megkaptam e az állást, ha nem akkor miért nem...

2015. jan. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!