Canossa-járás volt főnőknél? (Munkahely)
Eloszor is bocsi az ekezetek hianya miatt, mobilrol vagyok. Szoval, dolgoztam egy cegnel ahol az egyik muszakvezetovel elegge megromlott a kapcsolatunk, mig vegul ugy dontottem, hogy felmondok. A sajat muszakvezetom nem tartotta jo otletnek, vele jo viszonyom volt. Nos, felmondtam par honapja, talaltam is masik allast. A fizetes kb ugyanannyi, de gyulolok minden percet amit ott kell toltenem, nincsenek ra szavak mennyire.
Probaljak meg visszamenni az elozo helyre szerintetek? Nem lenne nagyon megalazo "canossa jarni" a volt fonokomnel? Erveket, ellenerveket, tapasztalatokat kernek mindenkitol, aki volt/van hasonlo helyzetben:)
Nálunk aki egyszer kilépett, azt nem veszik vissza, mert nincs garancia rá, hogy 6 hónap múlva nem megy el megint. De ez nagyon egyedi megítélés kérdése. Minél kisebb a cég, és minél több személyes kapcsolatod volt, annál jobbak az esélyeid, de ha egy nagy multi, akkor már a HR el fogja kaszálni.
Én mellesleg nem kuncsorognám vissza magam, inkább keresnék egy harmadik helyet. A régi cégnél mindig rajtam lenne a stigma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!