Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgősen pénzre lenne szüksége...

Sürgősen pénzre lenne szükségem, ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem tudna valaki ajánlani nekem valami munkát amivel végre tudnék pénzt keresni...? Sajnos ma már nem igazán lehet találni még érettségivel sem munkát.. sehova nem vesznek fel..sok helyen túlképzettnek mondanak máshol kevés.:S nem tudok mihez kezdeni.... tud valaki valamit? akár itthonrol végezhetőt is.. ami nem kamu persze.....sürgős lenne számomra... köszönöm
2010. jan. 2. 16:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
gimnázium nem ad szakmát viszont minőségibb az oktatás. ráérek utána eldönteni, hogy milyen szakmát szeretnék erre való a továbbtanulás.
2010. jan. 4. 19:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Ez nem csak a gimnáziumokba van igy. A szaközzép iskolába is először leérettségizel azután mész szakmára. de am amikor még elkezdtem az érettségit akkor még az kellett jobban.. mire végeztem már szakmások kellenek :S na ez a gáz:S
2010. jan. 4. 19:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem pedig érettségivel együtt volt a szakma. 3 szakmai tárgyból is érettségiztem, kereskedő a szakmám.
2010. jan. 4. 19:54
 24/24 anonim ***** válasza:
kedves egyik válaszoló,aki ajánlotta ezt a hostesses honlap készítését,tudnál nekem privit írni? Nagyon fontos kérdésem lenne!Én nem tudok Neked írni. Köszönöm :)
2010. aug. 4. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!