Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgősen pénzre lenne szüksége...

Sürgősen pénzre lenne szükségem, ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem tudna valaki ajánlani nekem valami munkát amivel végre tudnék pénzt keresni...? Sajnos ma már nem igazán lehet találni még érettségivel sem munkát.. sehova nem vesznek fel..sok helyen túlképzettnek mondanak máshol kevés.:S nem tudok mihez kezdeni.... tud valaki valamit? akár itthonrol végezhetőt is.. ami nem kamu persze.....sürgős lenne számomra... köszönöm
2010. jan. 2. 16:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én elvégeznék OKJ ét... de az sem ingyen van :)
2010. jan. 2. 17:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Úgy jön ide, hogy színésznő vagy, innentől kezdve lehetsz fotómodell és hostesslány. És most semmi rosszra nem kell gondolni.
2010. jan. 2. 17:46
 13/24 anonim ***** válasza:

én javasoltam az OKJ-t

ha nincs szakmád/diplomád,az 1.szakma(OKJ) ingyenes.23éves korig

2010. jan. 2. 17:48
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát igen... sok helyre jelentkeztem is már.. de felénél tapasztalatot kérnek.. vagy épp külföldi munka amitől félek hogy egyedül nekiindulni... mert lehet nem azt kéne csinálnom... és sok helyről azt a munkaleirást kapom hogy hétvégére kéne menni szállóba vendéket szórakoztatni...na szerintem ebből leesik mindenkinek hogy mi áll a hossteskedés mögött valójában....
2010. jan. 2. 17:50
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen tudom...de én már elmultam 23 éves ::S
2010. jan. 2. 17:51
 16/24 anonim ***** válasza:

álláskereső portálokon keresgélj.jelöld be a megfelelő mezőket(diákmunka,gyakorlat nélkül,szükséges végzettség:érettségi stb..)

menni fog az!légy kreatívabb!!!

2010. jan. 2. 17:52
 17/24 anonim ***** válasza:

hány éves vagy??mit csináltál eddig??érettségi+színészképző:ennyi?

nem bántásból,de ez azért kicsit furcsa...

diákmunkák,(sok ilyen szerevzet van,de ha nem vagy diák akkor ez neked nem jó),adminisztrációs munkák stb...próbálkozz!!!esetleg takarítást vállalhatnál,nem sok sok pénzt,de több mint a semmi..

2010. jan. 2. 17:59
 18/24 A kérdező kommentje:
Hogy mit csináltam eddig? Volt egy komoly betegségem ami miatt 3 évig nem tudtam tanulni..igy az kiesett.. sajnos...de nem adtam fel és leérettségiztem és tanultam....
2010. jan. 2. 19:01
 19/24 anonim ***** válasza:
vegyél fel diákhitelt, rengetegen fizetik ebből a tandíjat. ha pedig beiratkoztál elmehetsz diákmunkára
2010. jan. 2. 20:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Milyen érettségi az amelyik nem ad szakmát?

Sz@rt sem ér! Erre jó a gimnázium?!

2010. jan. 4. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!