Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgősen pénzre lenne szüksége...

Sürgősen pénzre lenne szükségem, ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem tudna valaki ajánlani nekem valami munkát amivel végre tudnék pénzt keresni...? Sajnos ma már nem igazán lehet találni még érettségivel sem munkát.. sehova nem vesznek fel..sok helyen túlképzettnek mondanak máshol kevés.:S nem tudok mihez kezdeni.... tud valaki valamit? akár itthonrol végezhetőt is.. ami nem kamu persze.....sürgős lenne számomra... köszönöm
2010. jan. 2. 16:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Egy dolgot nem írtál le csak: Mihez értesz?
2010. jan. 2. 17:19
 2/24 A kérdező kommentje:
Bármit meg tudok csinálni...nekem nincs olyan munkakör amire azt mondanám hogy nem....kreativ vagyok...jo a kézügyességem...gyorsan tanulok... ja és lány vagyok....tehát akármilyen munkakör megfelelne ami egy lánynak való...szakmám még nincs érettségivel rendelkezem még csak...és egy szinészképzővel...de nincs pénzem a fősulira ami 180/év van ahol fél év...:S ez sok... erre kellenne a pénz hogy jelentkezhessek
2010. jan. 2. 17:23
 3/24 anonim ***** válasza:
Egy biztos: Egy munkaadóhoz azzal bemenni, hogy "mindenhez értek", egyenlő a biztos halállal. Kreatív vagy, lány vagy, színésznő vagy, tessék kitalálni egy csilli-villi modelles-hostesses-portfoliót sok művészi fényképpel és honlappal.
2010. jan. 2. 17:28
 4/24 A kérdező kommentje:
Ja és amit még kifelejtettem. hogy már dolgoztam régebben szorolapoztam...nem volt gond ha minuszokba ha esőbe ha melegbe..megcsináltam... az jo is volt mert azért havi 40 ezret összeszedtem ami több mint a semmi...de sajnos már nincs igény a szopólapozásra... diákmunkára pedig már nem mehetek... mivel nem nappalira járok
2010. jan. 2. 17:29
 5/24 A kérdező kommentje:
Azért annyit eszem van hogy ezt nem mondom oda :D de ha nincs alapjáratom munkatapasztalatom szakmába akkor hogy induljon el az ember? hazudni nem hazudhatok.... szinésznő pedig még nem vagyok...csak egy felkészítő másfél éves sulit végeztem el... pont ez az hogy az szeretnék lenni...ha tudnám fizetni miből :S
2010. jan. 2. 17:31
 6/24 anonim ***** válasza:
Istenem, kit érdekel, hogy nem vagy az?? Én ezennel azzá teszlek! Most nem azért, de érettségivel, fősuli előtt tulajdonképpen semmi sem vagy. Éppen ezért ki kell találnod valamit!
2010. jan. 2. 17:33
 7/24 A kérdező kommentje:
Kössz hogy azzá tettél :D De pont ez az hogy nem tudok mit kitalálni :D gondoltam hátha valaki tudna ötletet adni :D nem azt hogy találjak ki valamit :D köszike
2010. jan. 2. 17:35
 8/24 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki?
2010. jan. 2. 17:36
 9/24 anonim ***** válasza:
végezz el egy OKJ.t
2010. jan. 2. 17:44
 10/24 A kérdező kommentje:
Hogy hogy ? vékony testalkatu lány vagyok hosszu hajjal... mások elmondása szerint szépnek és csinosnak tartanak ..de ez hogy jön ide ?
2010. jan. 2. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!