Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te hogy törnél ki a mély...

Te hogy törnél ki a mély szegénységből?

Figyelt kérdés
52 éves egészséges egyedül álló nő vagyok.Évek óta nem tudok elhelyezkedni.Nem vagyok link,az utolsó munkahelyemen 10 évig dolgoztam.nem akarok a gyerekem nyakán élősködi,dolgozni akarok.A munkáltatok általában nem mondják ki de szerintük már nem bírom úgy a munkát mint egy fiatal.Volt hogy kimondták.Csak zárolójelben még most is lekörözök egy sokkal fiatalabbat.Elkeseritö !!.Hogyan tovább?

2014. jún. 11. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Kérnék valakitől kölcsön, pl. a gyerekemtől és kimennék Ausztriába szobalánynak vagy mosogatni. Ha beszélsz németül, idősgondozónak is lehet menni. Ezért adnak a legtöbbet és általában nem gond az sem, ha valaki 50 felett van.

Ha meg már van egy kis pénzem, lehet vállalkozásba kezdenék, pl. valami kis kajáldát, pékséget, büfét nyitnék forgalmasabb helyen. Ételre mindig van kereslet.

2014. jún. 11. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Írnék a Viktornak levelet, hogy Mo. jobban teljesít!
2014. jún. 11. 13:53
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Facebookon keresd meg a szárnyas fejvadász csoportot, nagyon sok tagja van és folyamatosan posztolnak mindenféle munkákat. Linked in-re ha nem vagy regisztrálva akkor regisztrálj, sok cég használja. Sok sikert!
2014. jún. 11. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Előző vagyok, ezen az oldalon vannak nyelvi és informatikai EU támogatott képezések, 5 vagy 2,5%-át kell csak befizetni, 2,5 akkor, ha elmaradottabb régióban laksz. Egy ember 90000 Ft támogatást kaphat, azért kb. 90 órát lehet járni és ennek kell a 2,5 vagy 5%-át kifizetni.

2014. jún. 11. 21:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Köszönöm a segítséged,reggel utána nézek mindennek amit javasoltál.Legyen szép napod!
2014. jún. 12. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!