Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet ezt beindítani?

Hogyan lehet ezt beindítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Hobbi szinten 3 éve elkezdtem hangosítani, barátoknak, ismerősöknek. Eleinte ingyen, később kisebb összegekért. Mostanában kezd alakulni a dolog, nagyobb bulik, nagyobb pénzek. Kisebb város szintű rendezvények. De tudom, hogy ezek még nem nagy dolgok. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy ezt a dolgot, hogyan lehetne komolyabban csinálni? Azzal tisztában vagyok, hogy vállalkozást ebből nem lehet még indítani. (hivatalossá nem tudom tenni) De valami segítséget, tippet, esetleg tapasztalatot tudnátok nyújtani, hogy hogyan lehetne komolyabbra fordítani ezt a dolgot? Gondolok ezalatt valamilyen promóciós dologra vagy valamire amivel úgymond kicsit híre menne ennek a dolognak, hogy én ilyet vállalok. Itt nem a nagy rendezvényeket akarom megfogni, vagy, hogy oda hívjanak hanem születésnapokra, házibulikra stb.

2014. jún. 10. 21:23
 1/5 anonim válasza:
74%
Melyik megyében van ez? Ballagásomra eljöhetsz.
2014. jún. 10. 21:40
 2/5 anonim válasza:
74%
feat Pitbull
2014. jún. 10. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek.

Pest megye, de a legszéle. Szolnok mellett.

De nem épp ezért tettem fel a kérdést, de keress meg privátban, ha úgy alakul.

Másodiknak.

Nem igazán értem ez hogy illik a kérdésemhez.. Kifejtenéd?

2014. jún. 10. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tartasz attól, hogy ha promotálod, azzal felhívod az adóhatóság figyelmét is a dologra?
2014. jún. 11. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaja, ha ez kiderül, hogy nem adózol, akkor szépen börtönbe mész..

Vagy csináld rendesen, vállalkozásként, legálisan, vagy sehogy, mert előbb-utóbb meg fogod ütni a bokád igen csúnyán.

2014. jún. 11. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!