Kezdő frissítő masszőr vagyok, férfi. Mennyit kéne
kérnem ahhoz egy félórára/órára, hogy hulljanak be
hozzám a népek?
1/10 Gysmo válasza:
XVIII. kerületben az üllői úton egy óra frissítő masszázs 3000 forint. Ami szerintem olcsó, mert vidéken szokott kb. ennyi lenni. Egy gyógymasszázs itt 6-7ezer egy óra, vidéken 3ezer. Ezeket az árakat ismerem.
2012. szept. 18. 07:03
2/10 anonim válasza:
Sztem egy 2000 2500/óra
ha rákapnak akk lesz profitod :D
2012. szept. 18. 07:37
3/10 A kérdező kommentje:
Inkább szolgáltatást... hölgyeknek.
2012. szept. 18. 13:17
Nem attól fognak behullani mert olcsón dolgozol, hanem azért mert jó a hírneved, tudod mi hol miért csinálsz, és a vendéged ajánl téged a barátjának, aki tovább ajánl téged a barátjának, és így tovább.
Egyszerű marketing. Minél többen ismernek és minél többen bíznak meg benned, annál több potenciális vendéged lehet.
2012. szept. 18. 13:42
Egy barátom sportmasszázst csinál Bp-en, ő 4000 Ft/órá-t kér érte.De ő már 10 éve ezt csinálja.
2012. szept. 18. 13:47
7/10 A kérdező kommentje:
ssx44, -ez világosnak tűnik ugyan, de valahogy el is kell kezdeni, amikor még nincs hírnevem, alig akad egy-két vendégem mutatóba, stb., -a legelején. Üzleti szempontból igazad lehet, de figyelembe kell vennem az emberek kezdeti bizalmatlanságát, azt, hogy a környékemen inkább átlagemberek élnek, akik aligha engedhetnek meg maguknak rendszeresen pl. 4-5 ezer Ft-okért masszázst, ilyesmi. Nyilván, ha egyszer ezeket a kezdeti gátakat sikerült áttörnöm, már jobban érvényesülnek majd azok a szempontok, amiket te itt felsoroltál, addig azonban...
nehéz munka, de az elején 3000.- nél többet ne kérj...persze nem árt a körítés sem.. tiszta helyíség, ne üvöltsön a zene, ne legyen dohányfüst, ne legyen huzat, fő az intimitás, diszkréció...ne mesélj az előző kuncsafról a következőnek...semleges dolgokról beszélj, de csak akkor, ha az ügyfél igényli...ha jól csinálod, akkor úgyis elalszik perceken belül...nagyon fontos a tisztelet...soha ne kritizáld az ügyfelet, bár nehéz lesz, mert érnek meglepetések...a fél óra az nem a fele az órának, kicsivel több kell hogy legyen...akár kétezer is...
hogy igazán tanácsot tudjon bárki adni, ahhoz látni kell a körülményeket(is)
2012. szept. 20. 19:54
2012. szept. 20. 21:01
10/10 anonim válasza:
értem én, hogy k régi a kérdés és azóta számolni kell az inflációval stb stb de én a kezdetekben frissítő svédmasszőrként kértem 7200/órát majd egy évre rá 7700 és azóta tartom az árat. Van aki azért nem jön, vagy hagy el mert soknak tartja, de aki jön az minőségi ügyfél és ha jó vagy akkor örökre hozzád jár és hozza a többi minőségi ügyfelét. Ha olcsó vagy akkor az olcsó emberek mennek hozzád az olcsó haverjaival és bármikor elhagynak amikor valaki melletted 100Ft-tal olcsóbban kezd el masszírozni.
2018. máj. 25. 00:59
Kapcsolódó kérdések: