Hogy erdemes tippmixelni?
Tét amennyit nem sajnálsz ha elveszted.
Átlag odds attól függ hogy mennyire szeretsz kockáztatni. Ha kicsi de biztosabb nyeremény kell akkor 1,01, ha bevállalós vagy akkor megteszel esélytelen meccset hátha bejön.
Taktika: kielemzed a két csapatot, megnézed a felállást, eddigi eredményeket, játékosok formáját, egyéb oldalakon az esélylatolgatásokat.
Lehet lassabb de tutibb módszer :
Pl : van egy ezresed, és kinézel EGY vagy max KÉT meccset, és kielemzed ezeket a meccseket hogy ki fog nyerni.
Nos 1,5 * 1,5 = 2,25
így két meccs nem túl sok és van rá esély hogy megnyerd:D én sok pénzt kerestem így, aztán f sz voltam és felraktam 12ezret 3 meccsre :DD szóval NE GYORSAN AKARJ SOKAT, hanem okosan! MAXIMUM KETTŐ MECCSET RAKJ MEG. Amiket előtte jól kielemeztél. Sok sikert!
Olyan nincs hogy biztos nyerni fogsz. Meglepetés bármikor lehet, jön egy esőzés, sérülés, idióta bíró és máris borul a papírforma, bármennyire részletesen is elemezted ki.
Jó példa az olasz-luxemburgi meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!