Nyelvtanulás érdekében milyen hosszú ideig érdemes külföldön munkát vállalni? És milyen munkakörökben?
Sziasztok!
34 éves vagyok, jó munkahelyem van, de az idegen nyelv tudásomat szeretném fejleszteni. Angolból van ugyan felsőfokúm, de nem használom naponta, így nem vagyok annyira magabiztos benne. Németből még középsuliban csináltam meg a középfokú nyelvvizsgát. Most úgy érzem, a karrieremben két felsőfokú, valódi nyelvtudás vinne előre. Ezért szeretnék külföldre menni dolgozni. De a szakmámban (projektmenedzsment, középvezető) szerintem nem tudnék csak úgy elhelyezkedni. Ezért gondolkodom, hogy egyelőre valami alacsonyabb pozícióban, más területen próbálkozzam. A vendéglátás is felmerült (pincérkedtem néhány hónapot az egyetem alatt, pultos is voltam), bár nem annyira lelkesít. Az is kérdéses, hogy később az önéletrajzomban hogy fog ez kinézni?
Valaki esetleg volt hasonló cipőben? Tanácsok?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!