Melyek azok a munkák ( védettségek ), amelyekkel külföldön lehet boldogulni? ( Hollandia, Anglia, Franciaország, Luxemburg, esetleg Olasz-, Görögország )
Védettségek? Wtf? Végzettségekre gondoltál?
Egyébként nagyjából ugyanazok, mint itthon: különböző műszaki, orvosi, management, stb. Kiegészülve az ottani munkaerőpiac specialitásaival, mint például az igény különböző szakmunkásokra. A dél-európai államokat, különösen Görögországot viszont felejtsd el.
Majdnem minden szakma, ami melle van nyelvtudasod.Amerre en lakok itt van magyar fogorvos, autoszerelo, fodrasz,grafikus, pincer, szakacs, stb..
Az a lenyeg, hogy szeresd a szakmad es legyel benne jo, hiaba mondanam hogy legyel apolo ha undorodsz a betegektol meg a vertol..
1# Igen, végzettségre gondoltam.
Köszönöm mindkettőtöknek, megjegyzem.
Én 2 dologra gondoltam: lakókocsi építő ( igen, van ilyen, Mo-i példa: BIWAK ) vagy vendéglátó ipar, ami viszont nagyon tág.
Továbbiakra voltam kíváncsi, ezért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!