Franciaország, Görögország, Olaszország, Spanyolország melyikbe lenne érdemesebb kiköltözni?
mindegyik szép.olaszban az emberek temperamentumát és a közlekedési stílust nem tudnám megszokni.
spanyolba azért nem mennék,mert elég veszélyes ott az élet.bármelyik pillanatban kirabolhatnak.
görögország szép de nem sok munka van.
franciában megfizetik a munkát,van is de az emberek bunkók nagyon.nekem ezek a tapasztalataim.én egyikbe se költöznék.én angliába mennék.rengeteg munka van,nem nehéz megélni.az emberek nagyon udvariasak.de te ezt nem soroltad a lehetőségek közé.
a 4 közül akkor talán franciaország.még mindig ott a legnormálisabb a társadalom.
ahová viszont soha nem mennék,az belgium.mikor ott voltam azt hittem sose jöövünk el.tiszta gettó volt.
esetleg más ország?unión belül akármelyikről el tudom mondani a véleményemet.
Szerintem Görögország a legjobb. Bár ott nyelvi nehézségeget okozhat a cirill betűs írás, de szerintem az a legmediterránabb ország. Szép környezet, kedves emberek, jó álláslehetőségek :D És a kultúrája is csodálatok :)
Ha viszont nyelv szerint szeretnél dönteni, akkor a spanyolt vagy a franciát ajánlom, mert ezek viszonylag egyszerűek (tapasztalat). A franciáknál viszont a konyha nem biztos hogy csábítani fog :)
Jelenleg ezek közül Franciaország áll a legjobban gazdaságilag. Aztán Olaszország, majd Spanyolország, és Görögország.
De Franciaországot nem ajánlom a nagyon sok bevándorló miatt. Olaszország most nem áll túl jól gazdaságilag, mert Dél erősen lehúzza, de ha Észak-Olaszországot választod, az még fejlettebb is, mint Franciaország. Én mindenképpen egy északi nagyvárost (Milánó, Torino, Firenze, Bologna, Brescia) ajánlanék. Persze csak akkor, ha felsőfokon beszélsz olaszul. De ez mind a négy országra érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!