Szeretnék kimenni jövő nyárra Angliába, milyenek az esélyeim?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, az angolok eléggé utálják már a sok bevándorlót, és nem szívesen fogadják őket. Viszont engem elsősorban a nyelv és az ország érdekelne, azért mennék ki. De ehhez ugye kell munka is és szállás, tehát gyakorlatilag én is bevándorlóvá válnék egy kis időre.
Angoltanárnak tanulok egyetemen, így a legideálisabb az lenne számomra, ha angolt esetleg franciát vagy spanyolt taníthatnék odakinn, de más munkákat is elvállalnék, ha más nincs alapon.
A nyelvet jól beszélem, sőt azt mondták, megtévesztően jól utánozom a brit angolt.
Van kint ilyesmi tanári munka nem állampolgároknak?
És mennyire nagyon utálják a külföldieket?
2014. máj. 27. 23:02
1/2 anonim válasza:
Az hogy utálják a külföldieket, az csak politika. Közeleg a választás, most evvel van tele a sajtó is. Azonban a valós életben nagyon minimális bevándorló ellenesség tapasztalható. 5,5 éve élek Angliában, vállalkozó vagyok, munkámból kifolyólag rengeteg emberrel találkozom, soha nem volt problémám abból, mert külföldi vagyok. A másik pedig az, hogy az értelmesebb emberek itt sem vevők a politikai akciókra, a többség tudja nagyon jól, hogy a bevándorlók jelentős része tisztességesen él, adózik, dolgozik, vállalkozik. Viszont a sok segélyért kuncsorgó, nyelvet nem beszélőnek nagyon kinn áll a szénája, szerencsére egyre nehezebb segélyhez jutni, ami talán visszatartja az ingyenélőket.
2/2 katalinakandracova válasza:
en angliaba manchesterbe elek tobb mint 6 eve es a csaladom 10eve.amikor kijottem minden jolment sok mindent lattam mas varosokat ocean es vidampark amikor bekerultem a gimnaziumba vegzos utolso evesnek vettek fel,egy olyan iskola ahol egyedul csak en voltam kulfoldi es pocsek volt az az erzes hogy egyedul kulfoldi nem beszelem a nyelvet es mindenki ugy bamul mint ha valami idegen egy masik bolygorol sznobok es nagykepuek voltak de leeretsegiztem es amikor megkeztem a fosulit az nagy valtozzast hozott az eletembe mert ott nem szamitott honnan jottel mindenki egy hejen es az alapoktol egeszen az alapoktol ott voltak csehek lengyelek pakik indiaiak litvan kinai minden fele orszagbol es senki se nezet masra ugy mint egy idegenre elfogado kozosseg mindenki egy szinten volt es mindenki az alapoknal jart egy evse kellet es beszeltem angolul csak csehekkel baratkoztam es veluk egyutt tanultam most fodrasz vagyok ugy elek mint az angolok es ugy is nezek ki ,alkalmazkodtam. 4 eve egyutt elek a legcsodalatosabb emberrel aki cseh es hazasssagot tervezunk.nekem igy alakult az eletem angliaba .sok szerencset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!