Jövő nyáron Angliába szeretnék menni dolgozni, mint bébiszitter. Szerintetek hogy találjak megfelelő családot?
Figyelt kérdés
Tudnátok pár olyan oldalt ajánlani ahol MEGBIZHATÓk a családok? (Nem szeretnék meglepetéseket, hogy pl elraboljanak örömlánynak vagy hasonlók...) Az a baj hogy nem ismerek kint senkit. De nagyon nagyon szeretnék menni mégis... Elég jól beszélek angolul, az nem lenne probléma.
Segítsetek kérlek. Ha valakinek már vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai, örülnék ha megosztaná velem.
Előre is köszi:)
2009. okt. 11. 00:38
1/4 anonim válasza:
az biztos, hogy NAGYON ÓVATOSAN
egy ismerősöm is ezt tervezte, ő is neten keresztül intézte, meg is léptek a pénzével :(
2/4 anonim válasza:
Babyguard- ez tényleg megbízható, a barátnőmnek is ők szereztek családot.:)
3/4 katalinakandracova válasza:
itt az angolok nem szivesen alkalmaznak kulfolddi bebiszittet mert csok volt a gyilkossag es stb .az ujsagba volt felvettek egy bebiszittert aki brutalisan megyilkolta a gyereket amikor sirt a sutobe tette es bekapcsolta a sutot es csecsemo volt es megolte .az angolok kulfoldi bebiszittert nem alkalmaznak.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, még így majd 6 év távlatából is. Jelentem, azóta sikerült kiköltözzek, és 8 hónapot vigyáztam egy (akkor 8hós) ma már 16hós kislányra! :) Imádtam vele lenni :)
2015. márc. 23. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!