Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Angliába megyek jövő hétfőtől...

Angliába megyek jövő hétfőtől 12 napra, mit érdemes vinnem?

Figyelt kérdés
Ruházatilag kb. Családoknál leszünk elszállásolva, reggeli, (csomagolt)ebéd, vacsora lesz, mennyi pluszpénzt érdemes vinnem?
2009. júl. 28. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Készülj fel, hogy Angliában minden sokkal drágább, mint Mo-on!!!

Nagyon sokba kerül (a mi pénztárcánkhoz mérten) a közlekedés, élelem...

Ha diák vagy, akkor érdemes kiváltani a nemzetközi diákigazolványt, arra jelentős kedvezményeket kaphatsz a közlekedésben és múzeumi belépőknél is.

Hűvösebb van, mint Mo-on és gyakran lehet esőre számítani (széldzseki, pulóver).

2009. júl. 28. 12:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,de szervezett út az egész és a belépők, stb az már ki van fizetve. Meg tudom hogy átlagban hűvösebb van, de én inkább konkrét időjárásra lennék kíváncsi :)
2009. júl. 28. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet eső és napsütés, szél, hideg és meleg.
2009. júl. 28. 13:18
 4/4 Nikcsi ***** válasza:
Ahogy elottem irtak ez mind igaz. Sose lehet tudni, orarol orara valtozhat az ido. Ha mentek valahova, fontos hogy retegesen oltozkodj, akarmilyen napsutes is van, egy hosszu pulcsi legyen nalad. Esernyo meg plane.
2009. júl. 28. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!