Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes vagyok. Jövő hétfőtől...

17 hetes vagyok. Jövő hétfőtől újítjuk fel az egyik szobánkat (csak vakolás, tapétázás és falfestés). Elég az, ha a másik szobában tartózkodom vagy költözzek el addig anyuékhoz?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy bármi baja legyen a picimnek a festékszagtól...

Azt tudom, hogy az ablakfestés meg parkettalakkozás káros a babára, ezeket nem csináljuk. A falfesték is nagyon gáz? Mert akkor inkább elköltözöm erre az egy hétre.

2008. júl. 17. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell elköltözz, hiszen jó idő van, lehet bőven szellőztetni, és gondolom nem Te fogsz festeni, így nem fogod "letüdőzni". Felesleges lenne a költözés szerintem.
2008. júl. 17. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
mi is csináltuk ezeket amikor az első babómat vártam. Jól szellőztettünk, nem volt büdös. Szép egészséges 4 éves rosszaság a kisfiam :) 16 hetes kismama
2008. júl. 17. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a szülésem előtt 1 hétig egy bazi nagy házat festettem ki. Ajtó-ablak kinyitva és ment a munka, mert meg kellett csinálni, és kutya bajunk sem lett.
2008. júl. 17. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat, tényleg a szellőztetés az egyszerűbb megoldás. Ráadásul tényleg nem is én fogok festeni...
2008. júl. 17. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a mült héten fejeztük be édesanyám lakásának felujítását.

Én festettem az ajzókat és az ablakokat. És nem is aggódtam, hogy bármi baj lehet, mert már kapható (sőt, lassan csak ilyen lesz) víz bázisu zománcfesték, ami nem büdös, mert vízzel hígítod, hamarabb szárad, és sokkal obban takar.

A festékkel ugyanaz a helyzet.

Ugyhogy szerintem ez nem megfelelő indok arra, hogy ne segíts.

Jó pihenést!

2008. júl. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!