Hogy vágjak bele? És mit tegyek?
Figyelt kérdés
Középiskolában gazdasági suliba jártam. Nem ment rosszul, de mindig is humán voltam, sokszor elismerően nyilatkoztak rólam a magyar, töri tanáraim, és rajongtam ezekért a tantárgyakért. A közgáz, pénzügy viszont nem volt a szívem csücske, de voltak országos versenyen sikereim. Jelentkeztem fősulira magyar szakra, meg marketingre (mint gazdasági, de mégis humán szakma) Hát a marketingre kerültem be. Tanultam PR-t, reklámot, tudtam pénzért újságíróként dolgozni, tök jó volt. Szakmai gyak.-on PR-en voltam egy nagy intézményben. A főnökkel nem voltunk egy stílus, meg nem is volt pénz rá, hogy még egy embert felvegyenek a pár fős osztályra, viszont az intézmény lecsapott rám, ajánlottak egy gazdasági állást. Elfogadtam. Azóta 5 év telt el, és egy mások céghez kerültem pénzügyesnek. Most újra munkát keresek. Nem tudom, ezután (5 év pénzügyezés, bár igaz, hogy lapkiadóban!!) hogy lehetnék újra PR-es, marketinges, vagy ilyesmi? A kommunikációs dolgok magától jönnek belőlem, szeretem! A pénzügy meg kemény munkával megy, de nem okoz olyan boldogságot. Mit tegyek? Hogy lehet pályát módosítani? Vagy maradjak pénzügyes? Köszi!!!2009. dec. 30. 13:43
1/1 anonim válasza:
Soha ne add fel! Valósítsd meg! Már a gazdasági pályán is hemzsegnek és még oda készülnek több ezren. Én 2x is belesimultam, és a tetejében komoly munka árán. Bánom. Most válts, még most. Utána már nem fog eszedbe jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!