Új világmárkát felfuttatni nehéz dolog? (ruházat, divat)
Igen,nagyon nehéz dolog.Szerintem nagyjából ezek a lépések hozzá:
1.Név,ötlet,stílus kitalálása és levédetése.(TM)
2.Kollekció tervezése és legalább 1 bemutató szervezése.
3.Reklám leginkább divatlapokban,vagy egy teljes reklámkampány profi ügynökségen keresztül.
4.Nagy nevek,pl fotómodellek,tervezők,fotósok, beszervezése a kampányba.
5.Megjelenés nagy Nemzetközi Divatvásárokon standokkal.(Milánó,Párizs,London,New York,Sanghaj)
6.A Márka folyamatos szerepeltetése a sajtóban,figyelemfelkeltő,esetleg botrányos bulvárhírekkel,háttér és kulissza titkokkal,információkkal.
7.Világhírű színészek,énekesek kegyeinek elnyerése abból a célból,hogy viseljék a szóban forgó Márka divattermékeit.
8.A Stílus Színvonal,és minőség folyamatos fenntartása miután a Márkát megismerték,és folyamatos szigorú ellenőrzés a gyártásnál,és jó kapcsolat a viszonteladóknál.Mindezekhez "csak" egy kreatív divattervető gárdára,reklámszakemberekre,maneggerekre és sok sok pénzre van szükség. Szerintem kb ennyi,de nem kérek kioktatást,ez csak az én véleményem!
Gya, köszönöm szépen... ezek a válaszok hasznosak.
Hát lehet hogy nehéz lesz de megcsinálom :D
pl. mikor nekem Kappa táska volt,azt hitte mindenki,hogy valami gagyi stb,de miután sűrűn lett reklámozva,már sejtették mégse olyan rossz.
Szóval reklám,reklám.
De ami legjobban kell: pénz!
E nélkül nincs felfuttatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!