Egy gyógyszergyárban egy ilyen ember kb. mennyit keres? Érdemes oda menni dolgozni?
Figyelt kérdés
Teszem fel,akinek nincs egyetem,főiskolai végzettsége,csak középiskola vagy gimnáziumi érettségi.
Gyógyszergyárban ha egy olyan munkában eltudna helyezkedni,hogy a gyógyszert csomagolni,dobozolni,tubus stb.akkor 24 évesen mennyit lehetne keresni? Érdemes oda menni dolgozni?
2014. máj. 24. 20:25
1/5 anonim válasza:
Érdemes, sokan többet keresnek ott mint sok más diplomás.
2/5 anonim válasza:
Egy betanított munkás egy gyógyszergyárban is keveset fog keresni. A gyár nem hülye, nem fog álomfizetést adni olyan munkáért amit bárki el tud végezni.
3/5 A kérdező kommentje:
Közben,pont ma este egyik ismerősöm mondta,hogy a diploma nélküli fiatalok jó,ha megkapják a 100-at ami nem sok. Sztem nézek más helyet,mert nekem legalább 150 kellene...
2014. máj. 25. 21:04
4/5 A kérdező kommentje:
Az első olyan hülyeséget írt. Mindenhol jobban megfizetik a diplomás embereket mint a diploma nélkülieket. Azért köszi a választ.
2014. máj. 25. 21:06
5/5 anonim válasza:
Az első nem írt hülyeséget: nálunk sok diploma nélküli munkás hazavisz akár 200ezer netto feletti fizetést (pótlékokkal együtt), van aki 300 felett. Ezt máshol sok diplomás se kapja meg. (pesti gyógyszergyár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!