Szerintetek van esélyem metróvezetőnek menni New Yorkba?
Figyelt kérdés
jól beszélem az angolt, tudom hogy ez alap de mint magyart felvesznek?? nagyon érdekelne tudom hogy vízumot se könnyú hosszú időre kapni de olvastam ha van minkám akkor kapok vízumot. mindent választ köszönök előre is.2014. máj. 24. 11:35
1/3 anonim válasza:
Akkor kanál munkavállalói vízumot, ha a munkáltatóra előre bejelentené az igényét rád, tehát még mielőtt kimennél. Ez pedig nem életszerű egy ilyen egyszerű állás esetében. Az nem működik, hogy te kimész és majd felvesznek. Ezért csak a komolyabb végzettségű embereknek van esélye kint dolgozni legálisan, a többiek a seprű alatt élnek, képletesen.
2/3 anonim válasza:
________e olvastam ha van minkám akkor kapok vízumot__________
Ha nincs vízumod nem kapsz munkát.
3/3 anonim válasza:
Biztosan. Az kérdéses, hogy érdemes-e erre feltenni az életed, de ha ez a vágyad meg tudod valósítani, szinte mindentől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!