Szakma nélkül van esélyem valahol elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
21/F vagyok és csak egy érettségim van(szakmánál 2x elhasaltam a saját felelőtlenségem miatt).
Jelenleg állandó reggeles műszakban dolgozok a grundfosnál de elegem van a multinacionális cégekből.
Hol tudnék még vagyis inkább hol lehetne még esélyem elhelyezkedni és ott nagyjából mennyi lenne a NETTÓ(!) fizetés? Illetve milyen munkarend,hány órás stb...mert jelenleg nettó 93-at viszek haza.
2014. ápr. 8. 18:17
1/4 anonim válasza:
gondolom ezt mások provokálására írtad ki, mert szerintem szimpla érettségivel elég jó a 93 nettó (ezt majd többen leírják), de engem nem izgat, mert én meg másfél milliót. igaz, én nem hasaltam el sehol.
2/4 anonim válasza:
Gyüjtesz rá, és okj-s tanfolyamra elmehetsz, vagy munkanélküliként a munkaügy támogat.
Pár hónap- egy év alatt ki tudsz sajatitani egy szakmát.
3/4 anonim válasza:
sehol..egy érettségivel ma törölheted a popsid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!