Mennyi esélyem van elhelyezkedni? Milyen állásokra pályázzak szerintetek?
37 éves nő vagyok angoltanári diplomával, felsőfokú angol, középfokú német nyelvvizsgával ( és nyelvtudással). Emellett van egy jogi asszisztens felsőfokú végzettségem is. Diploma előtt dolgoztam egy évet magyar cégnél menedzser asszisztensként, majd diploma után 2,5 évet egy multi– nál ugyanilyen munkakörben. A cég bezárt, azóta egy középiskolában angolt tanítok.
A váltáson azért gondolkozom, mert tanárként egyre reménytelenebb a jövő. Egy tegnapi értekezleten vádolták, hogy év végéig biztos az állásunk, utána ki tudja, mi lesz.
Merre induljak? Mennyi esélyem lehet más területen újra kezdeni?
Asszisztensi állások multiknál vagy bíróságon..stb.
Vagy taníts otthon nyelvet.
Meg kell próbálni, de érdemes több lábon állni. Főleg, ha olyan szerencsés vagy, hogy nem csak tanultad a nyelvet, de beszéled is. Valakivel közösen egy nyelviskoláról is lehetne szó, vagy tanodáról, ha több tárgyból jó vagy.
Esetleg idegenvezető, tolmács, fordító, próbáld meg hotelekben is a manager szintet.
Sok sikert! Bár tudom, hogy tanárként sem könnyű, mert nekem is váltanom kellett, s nem volt könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!