Friss jogsival, tapasztalat nélkül mennyire könnyű/nehéz kamionsofőrként elhelyezkedni?
Szia!
A GKI a nemzetközi fuvarozáshoz kell, egyébként van belföldi fuvarozói engedély is. A GKI hasznosabb.
Nyelvtudás esetén irány külföld!!
Mo-n tapasztalat nélkül nem lesz könnyű elhelyezkedni. Az előttem szóló által "javasolt" cégeket (az utolsót nem ismerem) lehetőség szerint el kell kerülni!! Ők foglalkoznak kezdők betanításával, de úgy is bánnak velük. pl. üa megtakarítás esetén nem fizetnek ki semmit, viszont ha többet fogyaszt a gép, mint kéne, akkor meg levonják. Kitalálnak mindent, hogy ne kelljen fizetni. 4 hetes kinttartózkodás után volt, hogy 90e Ft-ot fizettek ki, mert kitalálták, hogy kopott a gumi!!!! Úgy vannak vele, hogy kezdő vagy, azt csinálnak veled, amit akarnak:)
Németországban hiány van sofőrökből. Arra kell figyelni, hogy a munkáltató ne legyen magyar, mert sanszos, hogy nem fog kifizetni.
4-es vagyok
Bocsi, sajtóhiba történt. "...kezdő vagy, azt csinálnak veled, amit akarnak:)" a végén :( -t akartam írni.
A Lagermax-nál is lehet próbálkozni, ha meggyőző tudsz lenni, akkor felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!