Ez a munkaszerződés ez most jó nekem, aláírjam?
netes munka angol cégnek.
A munkaszerződéssel létesített munkaviszony kizárólag a próbaidőre vonatkozik (2 hét időtartamú ).
E megállapodás biztosítja a munkavállaló forgalmi jutalék azonnali megfizetését az általa teljesített tranzakció 5 (öt) % (százalékos) arányában, valamint kettő(2) hetes munkabér 500 megfizetése. Esetleges feladatok a képzés folyamán: sajtó hirdetések feladása, pénzügyi folyamatok feldolgozása, ügyviteli folyamatok feldolgozása, régiójából való termékek és szolgáltatások elemzése
kérdéseim:500 euróról lenne szó,de az euró mért nincs odaírva az 500 után? és ez a "sajtó hirdetések feladása" ez ugye nem az én költségemre menne?
az interneten.anno rengeteg helyre jelentkeztem akkor nem írtak vissza.kicsit furának is találtam hogy pont most irtak hónapokkal később.
azért próbálok óvatos lenni nehogy átverjenek hiszen személyesen egyáltalán nem is érintkezünk.a munka neten keresztül lenne fizetés meg számlára.kicsit fura a munkaszerződés tartalma is azért irtam ki a kérdést pl hogy a pénznem nincs feltüntetve.ráadásul mindig más email címet használtak volt már mindenféle .hu .cz .com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!