Értékesítői állásnál, hogy hogy nincs jutalék? Nem kevés a fizetés egy kicsit?
Még csak fejvadásszal volt az interjú, de gyorsan kiderült melyik cégről van szó. A fizetési igényemet én jutalékkal együtt bruttó 600-650 e Ftra mondtam, év végi bónuszokkal együtt. Azt mondta a hölgy, hogy itt nincs jutalék, hanem havi fix van, bruttó 400 e, havi 20.000 ft magánnyugdíj, plusz 1-2 havi fizu év végén. Ja és a cégesautót, telefont, laptopot úgy említette, mint bérkiegészítés... Itt egy kicsit mosolyogtam. :)
Szerintem egy kicsit kevés a fizetés, és nem értem miért nincs jutalék. Jelenleg is értékesítő vagyok, és ott a jutalék miatt éri meg csak igazán dolgozni.
Van olyan cég, ahol van jutalék és van, ahol nincs (értékesítőknél). Van, ahol ez jó fizetés és van, ahol nem.
Ha a cégautót, telefont és laptopot használod magáncélokra is, akkor az bizony bérkiegészítés (ha nem, akkor nem).
Ha neked ez kevés, akkor nem fogsz itt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!