Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8 általánosom van. Dolgozom...

8 általánosom van. Dolgozom alkalmazottként és ha sokat dolgozom havi 400ezret keresek. De fárasztó, érdemes váltanom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy másutt ennyi iskolai végzettséggel még a felét sem kapnám. Csak ez is fárasztó, ahol most vagyok.

Felmondjak vagy maradjak még, ameddig lehet?

2014. máj. 17. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem hogy fele ennyiért fogsz munkát kapni, de megjósolom neked, ha nincs ismertséged egyáltalán nem fogsz munkát kapni. Nézz csak körül, érdeklődj, aztán majd meglátod te is.
2014. máj. 18. 13:21
 12/21 A kérdező kommentje:

11. én is tudom. Így csak egy betanított gyári munkát találnék maximum. Azt is esetleg és kb. havi 90 ezerért.

De, te még nem láttad mennyit küszködnek külföldi útjaik során a sofőrök....

2014. máj. 18. 13:26
 13/21 Őszödi Ferenc ***** válasza:

Havi 400.000 forint után Ön nem fog minimálbérért dolgozni. Egyszerű pszichológia. Még ha be is megy a munkahelyre, az első kioktatásnál / lecseszésnél a főnök fejéhez fogja vágni, hogy "ennyi pénzért szórakozzon veled a jóéedsanyukád", majd otthagyja őket a fenébe. Érdemes lenne minél több pénzt félretenni, aztán ha van tőke, belefogni valamibe, ahol Ön a maga ura lehet.

Ne menjen gyárba 70-80 ezerért, mert annak nem lesz jó vége.

2014. máj. 18. 15:35
 14/21 anonim válasza:

Gyárban 30 évesen villamosmérnökként nem keresek csak nettó 186ezret-et ebből ugrik a benzin 17e ft egyből.

Túlóra elvárt, ez azt jelenti reggel 8-ra be...1 óra kajaszünet nincs fizetve, de dolgozni kell, aztán 6-7-8 kor hazaindulhatsz. Holdfáradtan és kiégve hazaesel, élni nincs kedved, nem hogy bármivel foglalkozni...de nem ha valami egyéni projected van akkor még otthon folytatni kell, mert bent már arra nincs idő.

400e Q_Q mit kell csinálni 8 osztállyal...

aranyat kell lapátolni?

8 osztállyal nálunk max szalag munkára kellesz minimálbéren..sőt azon se, mert közvetítő cég még levesz belőle rendesen.

biodriodként hétfőtől péntekig, sokszor túlóra 12 órát állni zajban nem olyan poén. sokszor a szombat is elrendelt.

Aztán ha termelés volumene alacsonyabb akkor fizetés nélküli simán bejátszik...ha 2-3 hétnél tovább tart a dolog,előzetes bejelentés nélkül kiraknak.

aztán 3 hónap múlva felvesznek ha van igény.

HA nem tudod tartani az egyéni szintet kiraknak, és ha a gyengébbek közé tartozol leépítés esetén téged raknak ki legelősször.

Nagyon kíváncsi vagyok hogy kamu e a kérdés.

Cseréljünk már...

400e nettó édes istenem..haladnék valamire..

Még bruttóba is bőven jó lenne a mostani helyemen.

Áruld már el mit és hol csinálsz, nagyon érdekel.

2014. máj. 18. 18:05
 15/21 anonim válasza:

Most olvasom hogy sofőr...

b_szki ott ne hagyd.

vitaminokad szedj magnézmiumot, kérj pihenő időt, húzz el természetbe lábat lógatni, agyilag kikapcsolni, ha úgy érzed stresszes..

8 osztályal 80-100eből te meghalsz. és egy petákkal se lesz jobb a munkakörülmény, sőt.

Lehet hogy kezd fárasztó lenni a kaminozás idősödően, de ennnyi pénzért...maga a mennyország lehet.

esetleg vállalj egy olyan cégnél ahol kevesebb a meló de 200-at fizetnek csak.

400 ért ma diplomás 20-30-35 éves sikeres fiatolok ölni tudnának itthon.

És akkor ott vannak akik nem sikertelenek vagy akiknek csak egy középissolájuk valami szakmával.

600ezer magyar nem hiába húzott el.

2014. máj. 18. 18:16
 16/21 anonim ***** válasza:

13:26

Lehet küszködnek, de 90e-ért itthon még többet küszködnének, és még a pénzükből se jönnének ki. Azért írtam, hogy valahogy pihend ki magad, nyaralj, stb. vagy vállalj kevesebb fuvart, de ilyet otthagyni nagy vétek lenne.

2014. máj. 18. 19:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de mindig rám jön a honvágy. Elkezdek depizni. Nincs célom az életben, semmit nem értem el.
2014. máj. 18. 19:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Én havi 80 000 Ft-ért minden nap bőgtem munka után, és előtte is, mert be kellett menjek.

És nem azért, mert gyenge vagyok, Azon a munkahelyen nem bírja senki tovább 2-3 hónapnál.

Szerintem vegyél ki szabit, menj el nyaralni, és örülj, hogy 400 000 Ft-ot keresel, még ha nehéz is a munka.

Extra forgalmas boltban dolgoztam heti 6 napot :) volt hogy bepisiltem, mert nem volt szünet, és nem lehetett elmenni pisilni, egyszerre csak egy eladó volt a boltban, szóval nem volt váltás, ha éhes voltál... Elvágtam a kezem? Vérzett, amíg el nem fogyott a vevő! :)

2014. máj. 24. 13:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgy ebből a pénzből nem tettél félre semennyit?

Én eleinte összehúztam volna a nadrágszíjat és saját vállalkozást nyitottam volna, ha már ilyen jól keresek. Akár fuvarozóit, vagy bármi amire van kereslet.

Házad sincs? Vagy valami vagyonod ebből? Ha van, akkor már valamit elértél.

Előző válaszoló vagyok, én azon a helyen felmondtam, most itt vagyok munka nélkül, pénz nélkül, ingó és ingatlan nélkül. Na én vagyok az aki (még) nem ért el semmit. Ha ilyen fizetésem lenne, én már tartanék valahol, ez pedig csak rajtad múlik!

2014. máj. 24. 13:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Maradj még ott
2016. júl. 14. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!